ISPLANIRALA DA UBIJE BIVŠEG MUŽA I NJEGOVU PASTORKU (13), PA JOJ PROPAO PLAN: Smestili su joj, a evo i kako
ilustracija, Foto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

izbegnuta tragedija

ISPLANIRALA DA UBIJE BIVŠEG MUŽA I NJEGOVU PASTORKU (13), PA JOJ PROPAO PLAN: Smestili su joj, a evo i kako

Policija je dobila dojavu o planu za ubistvo

Objavljeno:

Merilin Žou (56) iz SAD planirala je da ubije novu ženu svog bivšeg muža i njegovu 13-godišnju pastorku. Međutim, kada je stigla u Trenton u Nju Džersiju da razgovara ugovori krvavi posao sa ubicom, ispostavilo se da je on policajac.

Policija je dobila dojavu o planu za ubistvo, pa su odlučili da organizuju tajni sastanak sa policajcem prerušenim u ubicu da bi se potvrdila sumnja iz dojave, prenosi Dejli star pisanje lokalnih medija.

Tokom sastanka, koji se dogodio 18. decembra prošle godine, Žou je predala 21.000 dolara licu za koje je mislila da je ubica i obećala da će isplatiti još 20.000 dolara kada nova supruga i njena ćerka budu mrtve.

Uz novac, Žou je dala “ubici” fotografije supruge i ćerke, kao i gumene rukavice za jednokratnu upotrebu i peškir koji je trebalo da upotrebi nakon ubistva. Policija je nakon toga pretresla njen dom u Pensilvaniji gde je pronašla preostalih 20.000 dolara koje je odvojila za drugi deo isplate.

U saopštenju za javnost Tužilaštva je potvrđeno da je primarna meta bila nova supruga njenog bivšeg muža. Međutim, takođe je otkriveno da je njena 13-godišnja ćerka bila potencijalna meta.

– Žou je takođe rekla službeniku na tajnom zadatku da ako žrtvina 13-godišnja ćerka bude prisutna u vreme ubistva, i ona treba da bude ubijena – navodi se u saopštenju.

Žou je optužena po dve tačke za pokušaj ubistva prvog stepena, kao i jednu za pranje novca.

(Espreso/ Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.