ŽENA SA HIDŽABOM OD LATEKSA ZARAĐUJE MILIONE DOK PONIŽAVA BOGATE MUŠKARCE: Njena reč je ZAPOVEST! (FOTO)
Halima Aden, Foto: Pritnscreen/Instagram/mistresscleopatra_

HIT

ŽENA SA HIDŽABOM OD LATEKSA ZARAĐUJE MILIONE DOK PONIŽAVA BOGATE MUŠKARCE: Njena reč je ZAPOVEST! (FOTO)

Nadimak joj je "gospodarica Kleopatra" i zarađuje bogatstvo jer ponižava direktore, lekare i druge uspešne muškarce

Objavljeno:

Dvadesetdvogodišnja Halima Aden je prva manekenka sa hidžabom koja se slikala za naslovnicu britanskog časopisa "Vogue" i koja se pojavila u burkiniju na stranicama američkog časopisa "Sports Illustrated", gde se uglavnom pojavljuju poluobnaženi modeli. Tada je dobijala brojne ponude o saradnji sa najvećim modnim agencijama. Pristajala je, ali je postavila i uslov - da učestvuje u revijama i na snimanjima samo ukoliko hidžab.

"Hidžab nosim od detinjstva, za mene je to nezamenjivi deo svakodnevne garderobe, baš kao par cipela", rekla je, ističući da hidžab čini posebnu stavku u njenom ugovoru. Da je istina koliko intrigira javnost, dokazuje i lepotica koja se ove godine pojavila na Kanskom festivalu, na premijeri filma "Firebrand". U pitanju je Ikram Abdi Omar koja je lepotom zasenila sve koleginice.

Da se hidžab koristi i u druge svrhe, pokazuje influenserka koja je veliku popularnost stekla zahvaljujući njemu. Njene fotografije sa hidžabom od lateksa preplavile su mreže, a nikome nije jasno ko je ona i zašto se njen lik šeruje. Reč je o 32-godišnjoj "domino dami", a to znači da u njenom životu obično sve teče onako kako ona želi - ima roba ili submisivnog muškarca koji je sluša i uživa u tome da ga ona ponižava.

Nadimak joj je "gospodarica Kleopatra" i zarađuje bogatstvo jer ponižava direktore, lekare i druge uspešne muškarce koji imaju fetiše da njima vlada. Gospodarica Kleoptara potrošila je više od 81.000 evra na odeću od lateksa, koja je postala i njen zaštitni znak. U aktivnosti koje obavlja, često uključuje i svog verenika.

"Moji podređeni rade sve što tražim od njih. Žele da imam kontrolu nad njima. To su muškarci koji su u svojim karijerama ostvarili ogromne uspehe i koji imaju najviše pozicije. Oni su šefovi ostalima, tako da je dominacija nad njima za njih oslobađajuće iskustvo", rekla je ona za strane medije.

Bonus video:

03:15

DISKRIMINACIJA ŽENA IZNAD 40 GODINA PRI ZAPOŠLJAVNAJU

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.