SKANDAL: Srpski bacač granata u rukama mudžahedina u Siriji! (FOTO)
Foto: print screen twitter / @ruffthecrimedog

otkud?

SKANDAL: Srpski bacač granata u rukama mudžahedina u Siriji! (FOTO)

Oružje je veoma lagano za manipulaciju i vrlo efikasno u borbi, posebno protiv neprijateljske žive sile i lako-oklopljenih borbenih sredstva
Objavljeno:

Na sajtu ‚‚Defence blog" pojavile su se fotografije koje prikazuju islamističke pobunjenike u Siriji ( Safwa Islamic Brigade & Suqur al-Shamal), kako koriste srpske ručne bacače granata u borbama protiv regularnih sirijskih jedinica.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Inače ovaj bacač se nalazi u ponudi kompanije Yugoimport SDPR J.P. i verovatno je bio deo paketa koji je isporučen Saudijskoj Arabiji 2014. godine, čiju sadržinu je kasnije ova država prosledila terorističkim grupama pod njenom kontrolom u Siriji.

PODRŠKA ZA DINKIĆA, OVAJ, TADIĆA, OVAJ, VUČIĆA: Beli je učio od ovih ljudi, PRAVIH PRELETAČEVIĆA!

O ovoj temi je krajem 2015. godine iscrpno pisao i vojno-politički komentator gosp. Miroslav Lazanski, koji je pored Saudijske Arabije naveo i neuralgičnu post - Gadafijevsku Libiju kao potencijalno krajnje odrediše našeg naoružanja.

Tada je spominjana kompanija „CPR Impeks” iz Beograda, koja je pokušala da izveze u Saudijsku Arabiju 10.000 naših pušaka M-70, 40 višecevnih raketnih bacača M-63 „plamen” od 128 mm. 12.000 „zolja”, 3.500 „osa”, 100 protivavionskih topova M-55/3, 200 miliona metaka kalibra 7,62 mm….

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.