PRVI PUT JE U AMERICI PROBAO BUREK I PITU SA SIROM: 1 stvar nije mogao da SHVATI, a tek kako se SNAŠAO (VIDEO)
Ćevapi sa lukom, Foto: Printscreen/TikTok/bored_in_chicago

hit

PRVI PUT JE U AMERICI PROBAO BUREK I PITU SA SIROM: 1 stvar nije mogao da SHVATI, a tek kako se SNAŠAO (VIDEO)

Snimak je lajkovalo više od 90.000 ljudi, a brojni korisnici su pisali su probali i da su oduševljeni ukusom ćevapa

Objavljeno:

Popularni influenser iz Čikaga redovno objavljuje sadržaj koji se zasniva na degustaciji različitih specijaliteta. Odlučio je da po prvi put poseti restoran u kom služe ćevape, burek, pitu sa sirom i gurmansku pljeskavicu, a njegov snimak postao je viralan. Pre nego što je probao ove specijalitete, pokazao je cenovnik.

Na njemu se jasno vidi da porcija sa deset ćevapa košta 12 dolara, što otprilike iznosi oko 1.300 dinara, dok mala porcija ćevapa košta 7 dolara, odnosno skoro 800 dinara. Pita sa sirom i burek koštaju po 10 dolara, odnosno nešto više od 1.000 dinara. Na meniju se nalaze standardna i gurmanska pljeskavica, a od pita se mogu poručiti zeljanica i krompiruša. Za desert se služi popularna urmašica.

Influenser je prvo probao pitu sa sirom i opisao ga kao "pecivo punjeno topljenim sirom". Njegov utisak je da je pita sa sirom "istovremeno lagan i težak obrok", a potom je probao sarajevske ćevape. Na početku je rekao da nije najbolje shvatio kako da se jedu ćevapi, sve dok nije podigao gornji deo somuna. Stavio je kajmak i luk i kako kaže, misli da se dobro snašao.

"Ovo je najbolja hrana koju sam do sada probao", rekao je influenser na kraju i preporučio drugima da probaju. Snimak je lajkovalo više od 90.000 ljudi, a brojni korisnici su pisali su probali i da su oduševljeni ukusom ćevapa. Pogledajte u snimku kako je to izgledalo:

@bored_in_chicago

Eating from every country, all in Chicago - Bosnia and Herzegovina ??

♬ What A Wonderful World - Louis Armstrong

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.