OTIŠAO KOD LEKARA,PA IH ZAPREPASTIO: Kad su izvukli OVO iz JEDNOG DELA njegovog tela ostali u ŠOKU, dugačko je 20cm
Foto: RINA

jezivo

OTIŠAO KOD LEKARA,PA IH ZAPREPASTIO: Kad su izvukli OVO iz JEDNOG DELA njegovog tela ostali u ŠOKU, dugačko je 20cm

Konačno je otišao u bolnicu nakon jednog dana

Objavljeno:

Čovek iz grada Šinghui, u istočnoj kineskoj provinciji Đangsu, ubacio je 20. jula u svoj rektum 20 centimetara dugu jegulju u nadi da će ublažiti opstipaciju, odnosno zatvor, ali je umesto toga skoro izgubio život nakon što je jegulja ušla u njegov stomak, javlja "Global Times".

Ono što je čoveka motivisalo na to je "narodni lek" koji kaže da jegulja može pomoći pri pražnjenju creva. Ali umesto da izleči zatvor, jegulja je otišla iz čovekovog rektuma do debelog creva i ugrizla ga, ulazeći u stomak.

Konačno je otišao u bolnicu nakon što je izdržao bol prvog dana jer je bio "previše stidljiv da ode kod doktora". Lekar koji ga je operisao rekao je da je mogao da izgubi život jer bakterije u debelom crevu mogu da izazovu hemolizu kada dospeju u njegovu trbušnu duplju.

Jegulja
Jeguljafoto: Printscreen / Mirror.co.uk

Jegulja je još bila živa kada je uklonjena tokom operacije.

Čovek nije jedina žrtva "narodnog leka" koji kaže da ubacivanje jegulje u rektum može da izleči zatvor. Pedesetogodišnji muškarac u južnokineskoj provinciji Guangdong uradio je istu stvar sa jeguljom dugom 40 centimetara u junu 2020. U njegovom stomaku je 2. juna 2020. pronađen afrički šaran, a muškarac je tvrdio da mu je riba "skliznula" u rektum kada je slučajno seo na nju.

"Pošto je insertovao ribu u sebe, šanse da će umreti bez operacije bile su veoma velike ", rekao je doktor koji je operisao muškarca, dodajući da je čovek "ubacio ribu u svoj rektum, što je dovelo do perforacije".

„Pošto je u sebe ubacio živu jegulju, šanse da umre bile su prilično velike“, rekao je njegov doktor, prenosi The Mirror, dodajući da ju je ubacio u anus. "Pretpostavljam da je tada došlo do perforacije u njegovom debelom crevu“, dodaje iflscience.com.

U tom slučaju riba nije preživela lekarsku intervenciju.

Bonus video:

01:40

OVAJ ZAHVAT može biti rizičan! To je VELIKA operacija IZNUTRA, mala SPOLJA

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.