FATALNA CRNKA SE VERILA ZA MILIJARDERA, NJIHOVU VEZU OBELEŽILI SKANDALI: Njen VRELI PLES se NE ZABORAVLJA (VIDEO)
Loren Sančez, Foto: PrintScreen/ Instagram/ laurenwsanchez

burna istorija

FATALNA CRNKA SE VERILA ZA MILIJARDERA, NJIHOVU VEZU OBELEŽILI SKANDALI: Njen VRELI PLES se NE ZABORAVLJA (VIDEO)

Dosta se pričalo o tome kako je njihova veza počela, odnosno kako su prevarili svoje tadašnje supružnike

Objavljeno:

Osnivač Amazona i milijarder Džef Bezos i njegova partnerka Loren Sančez verili su se, rekao je za CNN izvor blizak paru. Bezos i Sančez, bivša televizijska novinarka, a sada filantrop, prvi put su objavili svoju vezu 2019. godine. Od kada su Bezos i Sančez počeli da se zabavljaju, detalje o zajedničkom životu su uglavnom držali u tajnosti. Ipak, početak njihove veze, ali i čitav Bezosov ljubavni život pratile su brojne afere i skandali.

Kada su Loren Sančez i Bezos u pitanju, dosta se pričalo o tome kako je njihova veza počela, odnosno kako su prevarili svoje tadašnje supružnike.

Mnogi su ostali u šoku kada je 2019. godine prvi čovek Amazona i najbogatiji čovek na svetu na Tviteru objavio kako se nakon 25 godina rastaje od supruge Mekenzi. Kao razlog raskida dugogodišnje ljubavi navodi se vanbračna afera s televizijskom voditeljkom Loren Sančez koja je tada još uvek bila u braku s holivudskim mogulom i lovcem na talente Patrikom Vajtselom.

Mekenzi je od ovog razvoda dobila 38 milijardi američkih dolara, što je čini trećom najbogatijom ženom na svetu.

Njih dvoje su se upoznali kada je Mekenzi radila kao Bezosov pomoćnik u D.E. Savu 1992. Zabavljali su se tri meseca, venčali se i preselili u Vašington 1994. godine. Njihov razvod je u to vreme zvanično bio najskuplji u istoriji, a u braku su dobili četvoro dece.

Ko je Loren Sančez?

Loren Sančez (53) ima troje dece iz braka i prethodne veze. Bila je jedna od voditeljki jutarnjeg šoua „Dobar dan LA“ na Fox 11. Studirala je na Univerzitetu Južna Kalifornija, a tokom studiranja bila je i pripravnica na televizijskoj stanici Kanal 13.

Licencirani je pilot, a dozvolu za helikoptere dobila je 2016. godine. Njen otac je bio instruktor letenja i mehaničar koji je sređivao avione, pa je i ona oduvek imala strast za letenjem. Bavi se letejem od 2011. godine. Bila je konsultant Kristoferu Nolanu tokom snimanja filma „Dunkirk“.

Bezos ju je angažovao da iz vazduha snimi njegovu kompaniju Blue Origin. Pokrenula je i sopstvenu kompaniju „Black Ops Aviation“ koja se bavi snimanjem iz vazduha. Do sada je već snimala za Amazon, Netflix i Fox.

Glumila je TV voditeljku u filmovima Borilački klub, Dan posle sutra i Fantastična četvorka, a samu sebe glumila je u filmovima Ted 2 i „The Longest Yard“. Na Jutjubu postoji i nekoliko snimaka koji dokazuju da je Lorin „neodoljiva“ muškarcima. Na jednom od tih snimaka ona pleše oko šipke.

Bila je prva voditeljka serije „Znači misliš da umeš da plešeš“, a radila je i emisiju „The View“ od 2000. do 2014. godine.

Za bivšeg muža Patrika Vajtsela udala se 2005. godine. Oni su počeli odvojeno da žive 2018. godine. Inače, Vajtsel je jedan od izvršnih direktora agencije WME za koju su, između ostalog, potpisali i Met Dejmon, Kristijan Bejl i Hju Džekmen.

S Bezosom nije ušla u vezu sve dok nije prestala da živi sa još uvek zakonitim mužem. Kako mediji pišu, Patrik i Mekenzi su mesecima znali za Bezosovu aferu sa Loren. Ono što je posebno zanimljivo jeste to da su ona i njen bivši suprug bili u dobrim odnosima sa Bezosom i da su više puta viđani zajedno na raznim događajima.

Milijarder je svojoj ljubavnici navodno predložio aferu još na žurki magazina Veniti Fer povodom ceremonije dodele Oskara.

Tu joj je, prema tvrdnjama medija prošaputao: „Ne možeš da se boriš protiv hemije“. Par je primećen na večeri 30. oktobra 2018. godine i to u restoranu na Beverli Hilsu. Nakon večere su otišli u Bezosovu kuću, a Loren je izašla tek narednog jutra.

Afera o kojoj su brujali svi

Kako su mediji spekulisali kada se saznalo za aferu, Bezos i Loren su počeli da se viđaju još u junu 2018. godine. Međutim, oboje su negirali da su varali svoje supružnike. Magazin „Nešenel Enkvajer“ je objavio da se par viđao šest puta u toku dve nedelje i to po svojim kućama i na drugim luksuznim destinacijama.

Časopis je objavio da su 2019. godine njihovi novinari pratili Bezosa i Sančez kroz pet država. Pratili su ih u privatnim avionima, luksuznim limuzinama, romantičnim šetnjama, u hotelima sa pet zvezdica, intimnim večerama i „kvalitetnim vremenom“ provedenim u skrivenim ljubavnim gnezdima.

Jednom prilikom je Bezos iznajmio i privatni bungalov u Beverli Hils hotelu kako bi proveli noć zajedno, i nedaleko od kuće u kojoj je još uvek živeo sa ženom.

„On se s Loren sastajao tri puta nedeljno, vodio ju na egzotična putovanja privatnim avionima u vrednosti od 65 miliona dolara. Naš fotograf ih je uhvatio kako rade ‘prljave stvari'“, tvrde u časopisu.

Jedan od Loreninih prijatelja je prosledio intimne poruke para „Nešenel Enkvajeru“ nakon čega je počela istraga njihove romanse.

Časopis koji je pratio par četiri meseca nakon što su Sančesova i njena sestra putovale Bezosovim privatnim avionom u oktobru, tvrdi da je u jednom trenutku Bezosova supruga otkrila njihovu aferu kada je jednog dana pogledala plan leta i našla ime voditeljke kao jedino na listi putnika.

Kako „Dejli mejl“ navodi, ljubavnici su viđeni i u jednom popularnom holivudskom restoranu kako se „ponašaju poput zaljubljenih tinejdžera“ svega nekoliko dana nakon što je Mekenzi saznala da je muž vara.

Zato se pretpostavlja da su Bezosovi iznenada najavili svoj razvod braka pre nego što budu objavljene fotografije Bezosofe prevare.

Pomenuti časopis je objavio da poseduje i fotografije para koje su previše eksplicitne za objavljivanje. Tada su tvrdili da je Bezos snimio i jednu fotografiju na kojoj se vidi da na sebi ima samo peškir, a na drugoj su uslikane i njegove genitalije.

Novu dimenziju ovoj dramatičnoj priči, daje to što su mnogi tada počeli da spekulišu da je ceo ovaj slučaj politički motivisan.

Naime, Bezos koji je ujedno i vlasnik „Vašington posta“, bio je dugogodišnji kritičar tadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa i njih dvoje su odavno u javnoj svađi. Zbog toga postoje spekulacije da je Tramp hteo da mu se ovako osveti.

Veridba na jahti

Milijarder i njegova partnerka već nekoliko dana uživaju na njegovoj novoj jahti vrednoj 500 miliona dolara, gde ju je i zaporosio, a ovu informaciju je za Dejli mejl potvrdio izvor blizak paru.

Paparaci su sada uslikali ogroman prsten na njenoj ruci dok su krstarili u društvu prijatelja na Balearskim ostrvima.

Njen prsten blistao je i svetlucao na suncu, što se može videti na fotografijama, a Džef i Loren su izgledali srećno.

Inače, paparaci su uslikali Bezosa i njegovu partnerku i pre nekoliko dana tokom krstarenja Španijom, dok su odmarali na Majorci.

Bonus video:

00:44

BEZOS IZNEO CRNU PROGNOZU, EVO KAKO ĆE POGODITI SRBIJU!

(Espreso/ Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.