POTRESNO PISMO MAME KOJA JE OSTALA BEZ DETETA: Danas bi bio živ da sam mu dala...
Foto: Reuters

upozorenje roditeljima

POTRESNO PISMO MAME KOJA JE OSTALA BEZ DETETA: Danas bi bio živ da sam mu dala...

Da sam to barem znala ranije...
Objavljeno:

Nakon pet godina neizmerne tuge i žalosti, mama Džilijan Džonson odlučila je da progovori o smrti svog sina i osećaju krivice koji je od tada proganja, a njena potresna ispovest ujedno je i upozorenje za sve mame koje problem s dojenjem rešavaju dohranom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pre nego što se maleni Landon rodio, njegovi roditelji su mislili da rade sve što je u njihovoj moći kako bi se pripremili na dolazak novog člana porodice.

- Pohađali smo razne časove i kurseve. Kupili i pročitali gomilu knjiga. Bili smo spremni! Ili smo makar tako mislili... - napisala je mama Džilijan na blogu "Fed Is Best Foundation".

- Svaki kurs i knjiga bili su usmereni na dojenje i na to koliko je ono važno ukoliko želite da vaše dete bude zdravo.

Džilijan i njen suprug su čak odlučili i da se Landon rodi u "bejbi frendli" bolnici koja je bila usmerena na dojenje. Nakon što je Landon rođen hitnim carskim rezom, on je isključivo bio dojen. Ipak, iako su konsultanti za laktaciju rekli da Landon odlično sisa, jedan je primetio da Džilijan ima problema sa laktacijom.

Uprkos bolovima i lekovima nakon carskog reza prva 24 sata života maleni Landon je doslovno devet sati proveo na maminim grudima. Ukoliko nije vukao, onda je plakao, a čak i nakon što se Džilijan požalila da nema mleka, osoblje u bolnici je smatralo da je u pitanju "klaster dojenje" i da je sve u savršenom redu, pa su mamu i Landona za manje od tri dana otpustili kući.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.