OTKRIVANJE POLA BEBE IDE U ZABORAV: Novi TREND zapalio MREŽE, pazite šta sada PAROVI RADE! (VIDEO)
Otkrivanje imena, Foto: Printscreen/Instagram/tiffany houghton

novi trend

OTKRIVANJE POLA BEBE IDE U ZABORAV: Novi TREND zapalio MREŽE, pazite šta sada PAROVI RADE! (VIDEO)

U odeljku za komentare mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo ovom idejom

Objavljeno:

Budući roditelji poslednjih godina kao da se takmiče ko će napraviti raskošniju i zanimljiviju zabavu otkrivanja pola nerođenog deteta. Njihovi snimci svakodnevno preplavljuju društvene mreže i često su tema rasprava. Međutim, sada se pojavio novi trend.

Trudnice i njihovi partneri otišli su korak dalje, pa sada objavljuju snimke u kojima otkrivaju ime koje su odabrali za svoju bebu. Jedan takav video sredinom meseca objavila je na Instagramu influenserka Tifani Hafton, koja je u 38. nedelji trudnoće i čeka devojčicu.

Sa skoro pola miliona svojih pratilaca podelila je video u kom ona i njen partner stoje okruženi roze balonima na kojima su ispisana imena Kejt, Tander, Rouz, Kerolajn, Lili i Olivija. Iglom buše jedan po jedan balon, dok na kraju ne ostane samo onaj na kom je ispisano Lili i tako otkrivaju da će se baš tako zvati njihova devojčica, koja uskoro stiže na svet.

U odeljku za komentare mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo ovom idejom.

"Bože, zar nam treba i otkrivanje imena?", "Kako nepotrebno. Fokusirajte se na roditeljstvo, ne na ove gluposti", "Koliko bednih otkrivanja ćete još smisliti?", "Molim vas, nemojte da ovo postane trend", "Sve to zbog običnog imena?" mišljenja su nekih korisnika Instagrama.

Bonus video:

00:14

Nadica Ademov otkrila pol bebe

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.