ADRIAN PARKIRAO AUTO U DNEVNU SOBU: Društvene mreže IZGORELE, evo šta su mu ZAMERILI! (VIDEO)
McLaren, Foto: printscreen/Twitter/@9NewsMelb

BAHATI FLEKS

ADRIAN PARKIRAO AUTO U DNEVNU SOBU: Društvene mreže IZGORELE, evo šta su mu ZAMERILI! (VIDEO)

Ovo je jedan od najbržih automobila današnjice, pa je mnogim ljubiteljima automobila žao što će ovaj primerak ostati „zarobljen“ na vrhu nebodera

Objavljeno:

Adrian Portelli, mladi australijski preduzetnik, izazvao je bes javnosti kada je automobil vredan tri miliona dolara parkirao u svoj budući stan na 57. spratu jedne zgade.

Adrian Portelli je, kažu, razbesneo javnost zbog nerazumnog rasipanja novca. Nakon što je svoju kolekciju obogatio sa tri miliona dolara vrednim McLarenom, odlučio je da ga parkira u dnevni boravak svog 39 miliona dolara vrednog doma.

Međutim, on ne živi u kući, već u penthausu na 57. spratu. Da bi ga „parkirao“, morao je da upotrebi posebnu dizalicu, a u celom manevru učestvovao je čitav tim radnika.

Naime, osim što su morali da podignu skupoceni teret, radnici su pre toga uklonili staklenu stenu sa fasade nebodera kako bi smestili skupoceni bolid u stan.

Mnogi su se, naravno, pitali zašto sve to radi i ako već ne misli da vozi ovako poseban auto, zašto ga je uopšte kupovao. Njegov odgovor je dodatno razbesneo javnost.

„Ovaj automobil ne mogu da registrujem za vožnju po putevima, pa samo skuplja prašinu u garaži. Odlučio sam da ga stavim negde gde je sigurno – na 57. sprat! Hvala svima koji su učestvovali i što su omogućili da se dogodi ovaj apsolutno nadrealni trenutak“, stoji u Portelijevoj objavi, a navodi Kurir.

McLaren je proizveo samo 75 primeraka ovog automobila namenjenog vožnji isključivo na trkačkoj stazi. Reč je o modelu Senna GTR kog pokreće 4.0 V8 motor sa 825 KS.

Ovo je jedan od najbržih automobila današnjice, pa je mnogim ljubiteljima automobila žao što će ovaj primerak ostati „zarobljen“ na vrhu nebodera.

Bonus video:

04:10

ČETVRTINA AUTOMOBILA NEĆE PROĆI TEHNIČKI PREGLED?! Automehaničar šokirao: Ako ovako perete automobil, SPREMITE NOVAC ZA DELOVE

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.