"ON NIJE ZNAO ŠTA RADI, TI SI GA ISKVARILA": Majka troje dece zvala tinejdžera na ČAJ, pa ga terala da rade OVO!
Žena / ilustracija, Foto: Profimedia

sve završilo na sudu

"ON NIJE ZNAO ŠTA RADI, TI SI GA ISKVARILA": Majka troje dece zvala tinejdžera na ČAJ, pa ga terala da rade OVO!

Rejčel je najpre pozvala dečaka u svoju spavaću sobu da zajedno pogledaju film, a zatim je počela da ga dira po vratu i masira

Objavljeno:

Majka troje dece, koja je imala seksualne odnose sa tinejdžerom, školarcem osuđena je na tri godine zatvora, prenosi Dejli mejl.

Rejčel Gerati (41) iz Alentona u Derbiju imala je seksualne odnose sa dečakom dva puta, kada je on imao 13 ili 14 godina, a ona je bila u dvadesetim. Dečaku je oduzela nevinost nakon što ga je pozvala u svoju spavaću sobu pod izgovorom da će zajedno gledati film.

Zatim, dve nedelje kasnije, pozvala ga je na čaj, a tom prilikom su imali odnose. Tada im je u sobu upao njen četvorogodišnji sin, a maloletnik je na brzinu navukao pantalone. Nakon što je priznala krivicu, ona je juče osuđena na tri godine zatvora i upisana je u registar seksualnih prestupnika. Tamo će njeno ime biti 10 godina.

- On je bio dete i bio je ranjiv, a ti si odrasla osoba - rekao joj je sudija Robert Egbuna.

Tinejdžer / ilustracija
Tinejdžer / ilustracijafoto: Profimedia

"On nije znao šta radi, a ti si ga iskvarila"

Rejčel je najpre pozvala dečaka u svoju spavaću sobu da zajedno pogledaju film, a zatim je počela da ga dira po vratu i masira. Zatim ga je navela na polni odnos. Dečak je rekao da se pritom osećao kao da mora to da radi.

- Po njegovim rečima, on nije znao šta radi, a ti si ga iskvarila - rekao je sudija. Nakon svega je rekla dečaku da nikome ne sme o tome da priča. Dve nedelje kasnije opet ga je pozvala kod sebe na čaj, a tada su opet imali odnos.

Tinejdžer je na kraju rekao majci šta se dogodilo, a Rejčel svom socijalnom radniku, koji joj je rekao da mora da se javi policiji, nakon čega je uhapšena. Prilikom razgovora sa policijom, sugerisala je da je dečak bio taj koji je sve inicirao.

Prilikom izricanja presude, sudija je istakao da je žrtva kao posledicu ovoga imala probleme u vezama, ali i probleme sa mentalnim zdravljem, piše Jutarnji.hr.

(Espreso / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.