OSTAVILI SU DETE SAMO U SOBI, A POSLE PAR MINUTA... Nisu ni slitili da ovako nešto može da se desi (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/petnishi

au

OSTAVILI SU DETE SAMO U SOBI, A POSLE PAR MINUTA... Nisu ni slitili da ovako nešto može da se desi (VIDEO)

Dok se drugi roditelji brinu oko toga ko će animirati njihovo dete kada su zauzeti, ili baka i deka nisu blizu i dostupni, a plaćanje bebisiterke je zahtevno, evo kako se snalazi jedna porodica iz ovog snimka

Objavljeno:

Iako je imati ljubimca pilično zahtevan i izazovan posao, oni koji ih imaju reći da nabavite jednog i da vrede svakog truda i odricanja. Naravno, oni koji nisi pobornici ideje čuvanja životinja u stanu pronaći će dodatne razloge, poput obaveze da se čisti, nahrani ljubimac na vreme, izvede u šetnju i slično.

Ipak, da nije tako i da postoje itekako pozitivne i lepe strane čuvanja ljubimca u kući pokazuje jedan snimak koji je pobrao simpatije na TikTok mreži. Dok se drugi roditelji brinu oko toga ko će animirati njihovo dete kada su zauzeti, ili baka i deka nisu blizu i dostupni, a plaćanje bebisiterke je zahtevno, evo kako se snalazi jedna porodica iz ovog snimka, koja pokazuje da čuvanje ljubimca može imati višestruke dobiti.

Dok roditeji odmaraju, a pretpostavlja se jedan od njih snima, njihov dečak se igra sa mačkom koja stoji na stepenicama i verovali ili ne ona ga zabavlja poput brata ili sestre dobacujući mu krpu sa stepenica. Dečaka sa snimka to beskrajno zabavlja i on na isti način uzvraća maci koja mu drži pažnju i pokazuje ogromnu spretnost. Ovaj dvojac je pokazao da može pronaći zabavu u najbesmislenijoj stvari negujući prijateljsku i toplu vezu međusobno.

- Sam u kući -

- Ovo je toliko zabavno -

- Ako ikada budem imala dete uzeću mu mačku kao dadilju -

- Odličan prijatelj-

- Koliko je ovo slatko! - komentarisali su oduševljeni tiktokeri.

Mnogi su komentarisali da pored toga što mačka sjajno zabavlja dečaka, on razvija motoričke sposobnosti kroz trčanja za krpom, podizanja i koncentrisanja na igru sa svojim ljubimcem. Drugi su komentarisali da nema bolje zabave od igre sa mačkom i da vredi imati ljubimca poput ove mace koja će garantovano animirati vaše dete i zabaviti ga na pravi način. Radost i sreća na licu deteta je nemerljiva što se vidi i u snimku koji je lajkovalo preko 450.000 ljudi.

(Espreso/Srecna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.