MARIJA ZEČEVIĆ (14) NESTALA U NEMAČKOJ: Strahuje se od OVOG SCENARIJA
Nestala, Foto: Police Schwaben-Nord

prijavljen nestanak

MARIJA ZEČEVIĆ (14) NESTALA U NEMAČKOJ: Strahuje se od OVOG SCENARIJA

Prema poslednjim informacijama, ona je navodno krenula da se nađe sa jednim mladićem sa kojim se dopisivala preko Interneta a koji na društvenim mrežama koristi ime Koldkiler (Mr. Coldkiller), piše Augsburger Algemeine

Objavljeno: 23:06h

U petak između 18 i 20 sati je na području Dasinga u Nemačkoj nestala je 14- godišnja Marija Aleksija Zečević, koja potiče sa područja bivše Jugoslavije.

Poslednji put, devojčica je viđena oko 18 sati u ulici Industriještrase, u blizini železničke stanice Dasing u okrugu Ajnah-Fideberg.

Prema poslednjim informacijama, ona je navodno krenula da se nađe sa jednim mladićem sa kojim se dopisivala preko Interneta a koji na društvenim mrežama koristi ime Koldkiler (Mr. Coldkiller), piše Augsburger Algemeine.

Roditelji nestale devojčice sumnjaju da ju je verovatno protiv njene volje odvezao muškarac od 30-tak godina u automobili crne boje, marke KIA. Muškarac je navodno imao bradu.

To je izjava jednog svedoka koju nije bilo moguće proveriti, pišu banjalučke Nezavisne.

Prema izjavi roditelja, Marija je uvek bila pouzdana devojčica koja nikad nije izašla iz kuće ili negde otišla, a da to nije rekla roditeljima.

Nemački mediji prenose da je Marija visoka oko 165 cm, ima smeđe oči i smeđu kosu do ramena.

Teška je oko 80 kilograma. U trenutku nestanka imala je crnu trenerku, bele patike i najverovatnije mali crveni ranac.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.