NAJVIRALNIJI SNIMAK KRALJA ČARLSA OD JUČE: O njegovoj GRIMASI svi bruje (VIDEO)
Kralj Čarls, Foto: PA Wire / Xinhua News / Profimedia

SJAJAN PRIZOR

NAJVIRALNIJI SNIMAK KRALJA ČARLSA OD JUČE: O njegovoj GRIMASI svi bruje (VIDEO)

Kralj Čarls krunisan je juče, a jedan viralan trenutak sa svečane ceremonije ljudi su pratili bez daha.

Objavljeno: 18:57h

Naravno, reč je o njegovom potpisivanju kraljevske zakletve u Vestminsterskoj opatiji, a s obzirom na njegovu prošlost sa naliv perima, svi su se u tom trenutku pitali hoće li ponoviti gaf.

Srećom, ovaj važan trenutak prošao je bez incidenta, a kralj je samo u jednom trenutku napravio malu grimasu dok je okretao poklopac naliv pera.

Ekipa na internetu pomno je pratila trenutak potpisivanja, a tviteraši su se našalili i složili kako im je drago da su "prokleta naliv pera" funkcionisala kako treba u ovom važnom trenutku.

Da podsetimo, prilikom potpisivanja dokumenata u palati Sveti Džejms, u kojoj je proglašen novim britanskim monarhom, Čarls se naljutio na naliv pera, a cela stvar je postala jako viralna.

Naime, kad je shvatio da nema dovoljno mesta na stolu, Čarls je gurnuo kutijicu s nalivperima na stranu i oštro pogledao službenika, a prizor izritiranog Čarlsa postao je hit na društvenim mrežama.

Njegove muke sa naliv perima nastavile su se kad mu je iscurila tinta prilikom potpisivanja drugog dokumenta, a kralj je nazvao nalivpera "temperamentnim stvarima". Jedna žena iz publike pokušala mu je skratiti muke poklonivši mu hemijsku olovku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.