Baba Vanga: Islamisti će osvojiti Francusku, a partizani će je spasiti! Ovo je samo početak! (FOTO) (VIDEO)

NOSTRADAMUS U SUKNJI

Baba Vanga: Islamisti će osvojiti Francusku, a partizani će je spasiti! Ovo je samo početak! (FOTO) (VIDEO)

Sa svakim ispunjenim proročanstvom mit o njoj je rastao, ali i nemir onih koje su Vangine vizije pogađale
Objavljeno: 12:37h

Kada je osamdesetih prorekla da će krajem veka Kursk prekriti voda i da će ceo svet plakati nad njim, Baba Vangi niko nije verovao. To proročanstvo prikazano je na nacionalnoj televiziji 1999. godine, što su mnogi ocenili kao nešto što "nema veze sa razumom". Sve je pogodila: Baba Vanga prorekla sudbinu Lepoj Breni i ništa nije promašila! (FOTO) Mislili su, naravno, na ruski grad Kursk. Njeni poklonici bili su ubeđeni u istinitost izrečenog. U avgustu 2000. godine, ekspolozija uništila rusku nuklearnu podmornicu Kursk i ubila 118 mornara, preživelih nije bilo. Mnogi su se tada setili reči baba Vange od pre dvadesetak godina!

Baba Vanga, kako je Vangelija Dimitrova širom sveta bila poznata, svojim vizijama i proročanstvima godinama je unosila nemir među ljude najavljujući duboke tektonske potrese u svetu oko nas - i u doslovnom i u prenesenom značenju. Sa svakom tačnom najavom mit o njoj je rastao, ali i nemir onih koje su Vangine vizije pogađale. Protivnici su je nazivali lažnom, špijunkom ili vešticom.

dar je dobila sa 12 godina počela oluja
malu, nemoćnu Vangeliju i bacao je, okretao i nosio poljima nekoliko kilometara
Muslimani će vladati Evropom
Baba Vanga je predvidela je da će Treći svetski rat početi 2010. godine! Sukobi će prvo izbiti u zemljama u kojima će narod ratovati međusobno, a kasnije će se proširiti čitavim svetom. 2020. godine Evropa će biti gotovo prazna i bez ljudi, a 2043. Starim kontinentom će zavladati muslimani. Baba Vanga je navela da će muslimani preživele Evropljane eliminisati upotrebom hemijskog oružja. U Francuskoj će potom jačati takozvani partizanski pokret protiv islamista. Amerikanci će 2066. napasti Rim, koji će tada biti potpuno muslimanski grad. U tom napadu koristiće novo klimatsko oružje – naglo zahlađenje.
pretražili celo selo da je pronađu
našli su izbezumljenu krhku devojčicu, sasvim iscrpljenu, usred njive, zatrpanu prašinom i kamenjem nikad nije bila ista kao pre nesreće
Youtube printscreen
Njene vizije nagovestile su najveće svetske tragedije i katastrofe.
posetili Hitler, Staljin, princeza Dajana Predvidela je raspad SSSR i Jugoslavije 42. američki predsednik biti crnac
Fenomen Baba Vange nikada nije dovoljno istražen 24sata.hr )

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.