SREBRENICA ODGOVORILA ERDOGANU: Ostavi nas na miru!
Foto: Reuters

TREBA NAM MIR

SREBRENICA ODGOVORILA ERDOGANU: Ostavi nas na miru!

Zastupnik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Sadik Ahmetović, rekao je kako Srebrenicu treba pustiti da živi sa svojim bolom, a da se razmirice rešavaju u Briselu
Objavljeno: 11:10h

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan juče je u novom ispadu okrivio Holandiju za "genocid u Srebrenici". Govorio je, naime, o holandskoj jedinici UN-a koja nije uspela da spreči strašan zločin iz 1995. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Međutim, bivši predsednik opštine Srebrenica Ćamil Duraković rekao je da je "takva zloupotreba Srebrenice uvreljiva i politički nekorektna".

Erdogan: Znamo mi Holandiju, videli smo MASAKR U SREBRENICI!

- Postoji drugi načini se Srebrenici oda počast, bez obzira na odgovornost i posledice onoga što se tamo dogodilo. Sve članice Ujedinjenih nacija su, ako uzmemo činjenice u obzir, podjednako odgovorne. Posebno članice NATO-a i svi oni koji su bili učesnici tog perioda. Mislim da je to pokazatelj da Srebrenica zaista postaje predmet političkih manipulacija u trenucima kada Srebrenica nekome treba, a kada mi u Srebrenici trebamo nekoga, često se to ispusti i ne dođe u odgovarajuće vreme ili ne dođe nikako - rekao je Duraković.

Zastupnik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Sadik Ahmetović, rekao je kako Srebrenicu treba pustiti da živi sa svojim bolom, a da se razmirice rešavaju u Briselu.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.