ZABORAVIO DA ISKLJUČI KAMERU, PA SE POTPUNO GO UKLJUČIO NA SASTANAK: Svi su gledali šta radi, ovo SE NE VIĐA ČESTO
Foto: Printscreen/Twitter/LuisT5553

blamčina

ZABORAVIO DA ISKLJUČI KAMERU, PA SE POTPUNO GO UKLJUČIO NA SASTANAK: Svi su gledali šta radi, ovo SE NE VIĐA ČESTO

O ovom blamu će se dugo pričati

Objavljeno:

Rumunski političar Alberto-Josif Karajani uhvaćen je u nezgodnoj situaciji kada se nakon tuširanja golišav pojavio na jednom poslovnom Zum sastanku.

Odbornik Socijaldemokratske partije se na veliko iznenađenje svojih kolega pojavio go na ekranu misleći da mu je kamera isključena, prenosi Dejli star.

Karajani se, nakon što ga je predsedavajuća sastanka prozvala, pojavio na ekranu bez majice i sa mokrom kosom, što je začudilo prisutne.

Na kraju, kada je postao svestan da je kamera uključena, pokušao je da ugasi kameru, ali je zbog uspaničenosti nekoliko puta gasio i palio kameru.

- Ne mogu da spustim slušalicu, ne mogu da spustim slušalicu, izvinjavam se jako, ali ne znam kako da spustim slušalicu - rekao je Karjani. Za to vreme ostali odbornici su se smejali.

Odbornik je na kraju uspeo da napusti poziv pre nego što se kasnije vratio u prikladnijoj radnoj odeći.

On se takođe osvrnuo na gaf na svojoj ličnoj Fejsbuk stranici, napisavši: "Tehnologija i dalje igra trikove. Nažalost, žurba je progovorila! Izvinjavam se zbog nesrećnog incidenta... Još jednom izvinjenje svima!

Video se ubrzo proširio društvenim mrežama i postao je viralan. Mnogi komentarišu kako se odbornik pošteno izblamirao u ovoj situaciji.

(Espreso / Nportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.