"BOG ME JE STVORIO DA UŽIVAM": Objavljuje EKSPLICITAN SADRŽAJ, a velika je HRIŠĆANKA, slušajte samo ŠTA PRIČA! FOTO
Kortni Tilija, Foto: PrintScreen/ Instagram/ courtneyltillia

hrišćanka

"BOG ME JE STVORIO DA UŽIVAM": Objavljuje EKSPLICITAN SADRŽAJ, a velika je HRIŠĆANKA, slušajte samo ŠTA PRIČA! FOTO

Mama četvoro dece je pre radila kao profesorka u srednjoj školi

Objavljeno:

Kortni Tilija (35) je velika hrišćanka, ali i zvezda OnlyFans-a, koja veruje da ju je Bog, kako je navela u intervjuu za Daily Star, poslao na zemlju da oslobodi žene seksualnog srama.

Kako je rekla za Daily Star bog je imao jasnu poruku za Krotni - da treba da bude p*rno zvezda i da je to njen "način služenja (Bogu)".

Mama četvoro dece je pre radila kao profesorka u srednjoj školi, a onda je otkrila da njen život nema smisla jer njena duhovnost pati.

"Dok sam bila profesorka osećala sam se odvojenom od Boga", priseća se seks bomba iz Los Anđelesa, "Nisam znala šta je moja svrha, niti kako sam mogla pomagati drugima".

Profesorsku karijeru napustila je 2016. godine kada je otvorila profil na OnlyFans-u uz podršku svog muža Nika. Prvo se sramila svojih "dela", a onda je, kako kaže za Daily Star, shvatila da je uzrok njenog srama strogo hrišćansko vaspitanje.

"Taj sram koji sam osećala nije bio jer mi je Bog rekao da se tako osećam", shvatila je Kortni.

Kako je njena popularnost rasla, Kortni je shvatila da donosi oslobođenje gledateljkama, te da je njena nova karijera zapravo deo Božjeg plana.

"Odbacujem ideju da se Boga treba plašiti. Bog je pun ljubavi, a nije zastrašujuć - prihvatanje, a ne osuđivanje", zaključila je Kortni.

"Nama je suđeno da uživamo i praktikujemo zadovoljstva i seksualnost kao što je Bog i zapovedio", dodala je zvezda OnlyFans-a.

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.