ZA GODINU DANA DOBIO 3 PUTA NA LUTRIJI SA ISTOM KOMBINACIJOM: Kamiondžiji su OVI BROJEVI doneli bogatstvo
Igra na sreću, Foto: AP

kakva sreća

ZA GODINU DANA DOBIO 3 PUTA NA LUTRIJI SA ISTOM KOMBINACIJOM: Kamiondžiji su OVI BROJEVI doneli bogatstvo

Vozač kamiona iz Merilenda osvojio je lutriju čak tri puta za godinu dana

Objavljeno:

Jedan 52-godišnji vozač kamiona iz Merilenda može se pohvaliti da ga sreća zaista prati, barem kad je reč o novcu. Čovek koji želi da ostane anoniman osvojio je dobitak na lutriji čak tri puta u godini dana koristeći istih pet brojeva, piše Metro.

Osvojio džekpot tri puta

Naime, on je u proteklih godinu dana tri puta osvojio džekpot u igri lutrije Pick 5. Još u maju 2022. neimenovani muškarac je osvojio svoj prvi džekpot tako što je uložio jedan dolar na brojeve 48548. Igrao je isti set brojeva. Na dve različite srećke. Osvojio je ukupno 100.000 dolara.

Lutrija
Lutrijafoto: Profimedia

"Veliki pobednik"

Međutim, čovek koji je dobio nadimak Veliki pobednik nije tu stao. Nastavio je da igra koristeći svoje pobedničke brojeve i u aprilu ove godine osvojio je treću nagradu za samo 11 meseci.

"Stalno igram lutriju. Nikad se ne zna. Ne možete dobiti ako ne igrate", rekao je on.

"Pogodio sam prošle i ponovo ove godine“, rekao je zvaničnicima lutrije, dodajući: "Moja žena je rekla, 'Hajde da igramo ovaj broj', i nastavili smo da dobijamo sa njim", sipričao je on.

Igre na sreću
Igre na srećufoto: AP

Osvojio je ukupno 150.000 dolara

U svom trećem džekpotu, izvučenom 13. aprila, Veliki pobednik je otišao u centralu lutrije u Merilendu da uzme svoj dobitak od 50.000 dolara. Tako je za manje od godinu dana osvojio ukupno 150.000 dolara na lutriji.

Čovek je rekao da planira da nastavi da igra lutriju i da će novac iskoristiti da odvede svoju ženu na "preko potreban odmor“.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.