POZNATI VODITELJ DOBIO OTKAZ, MUK U STUDIJU: Čekajte da čujete razlog, da li je realno?
Don Lemon, Foto: YOUTUBE/KTVB

zanimljivo

POZNATI VODITELJ DOBIO OTKAZ, MUK U STUDIJU: Čekajte da čujete razlog, da li je realno?

Nakon otkaza se oglasio na Tviteru saopštenjem u kojem navodi da je šokiran

Objavljeno:

Voditelj Don Lemon dobio je otkaz na CNN televiziji posle sedamnaest godina rada u ovoj medijskoj kući, a otpušten je nakon optužbi da je maltretirao koleginice tokom karijere. Vodio je emisiju u udarnom terminu, a nedavno se našao na meti kritika zbog stava da je ženama iznad 50 godina "prošlo vreme".

Nakon otkaza se oglasio na Tviteru saopštenjem u kojem navodi da je šokiran i da je neko takvu odluku mogao bar lično da mu saopšti. Međutim, ubrzo je stigao odgovor iz CNN-a u kojem su demantovali njegove reči i saopštili da je imao priliku da se sastane s upravom, ali da je umesto toga izabrao da "progovori" na Tviteru.

"Jutros mi je agent saopštio da sam dobio otkaz na CNN-u. U šoku sam. Posle 17 godina rada, mogao je neko iz menadžmenta da se udostoji i direktno mi saopšti.Očigledno je da je u igri nešto mnogo veće. Svejedno, želim da se zahvalim svojim kolegama i timovima s kojima sam radio na neverovatnom putovanju. To su najtalentovaniji novinari svoje profesije i želim im sve najbolje", napisao je voditelj.

"Don će zauvek biti deo CNN-ove porodice i zahvaljujemo mu se na njegovom doprinosu u proteklih 17 godina.

Želimo mu sve najbolje i bodrićemo ga u njegovim budućim postignućima", stoji u zvaničnom saopštenju na zvaničnom nalogu TV stanice.

Bonus video:

00:26

VODITELJ NIJE USPEO DA SAKRIJE EMOCIJE KADA JE ČUO OVE VESTI: Mislio da je izgubio posao, a onda je usledio pravi ŠOK!

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.