FUDBALER SILOVAO DEVOJKU DOK SU NJEGOVI PRIJATELJI GLEDALI? Studentkinja nađena MRTVA, jedan detalj RAZARA (FOTO)
Devojka u krevetu, Foto: Profimedia

STRAŠNO!

FUDBALER SILOVAO DEVOJKU DOK SU NJEGOVI PRIJATELJI GLEDALI? Studentkinja nađena MRTVA, jedan detalj RAZARA (FOTO)

Ostala dva svedoka nikada nisu tražena, a za četvrtog igrača je rečeno da je bio pozvan te večeri, ali da nije došao u stan

Objavljeno:

Majka preminule devojke iz Mičigena tvrdi da je njenu ćerku silovala fudbalska zvezda dok su njegovi saigrači gledali i da je ta trauma dovela do njene tragične i prerane smrti.

Studentkinja Univerziteta Dejton Кvin Mofet (22) tragično je umrla u januaru 2021. godine kad je pronađena mrtva u kupatilu kuće svog dečka, a vlasti veruju da se radilo o slučajnom predoziranju.

Njena majka Meri Mofet, međutim, njenu smrt pripisuje noći kada ju je navodno silovala sportska zvezda Univerziteta Mičigen u leto 2018. godine. Кvin i dvojica njenih prijatelja, igrača američkog fudbalera, vratili su se u stan njihovih prijatelja oko dva sata ujutru.

Poli su pivo iz tamne flaše, koju je jedan od njih doneo, ali to bi bilo poslednje čega se Кvin seća te noći, navodi USA Tudej.

Njen prijatelj je rekao da je jedan od muškaraca bio go i držao ruku preko Кvin dok je bila u krevetu. Probudila se sledećeg jutra kod kuće bez cipela i tašne i nije mogla da se seti kako je tamo stigla. Tako je pisala u svojim tekstualnim porukama.

Meri tvrdi da je njenu ćerku jedan od fudbalera silovao dok su njegova tri prijatelja to posmatrala.

Ostala dva svedoka nikada nisu tražena, a za četvrtog igrača je rečeno da je bio pozvan te večeri, ali da nije došao u stan.

Njena prijateljica tvrdi da je Kvin te noći bila drogirana i silovana zbog čega je patila od problema sa mentalnim zdravljem odnosno eksperimentisanja sa drogama i samopovređivanja.

Meri Mofet napisala je pismo atletskom direktoru Univerziteta u Mičigenu Vardu Manuelu i fudbalskom treneru Mičigena Džimu Harbou 21. januara 2021.

- Pišem vam kao majka koja tuguje zbog gubitka svoje 22-godišnje ćerke. Fudbaler Mičigena delimično odgovoran za njenu smrt. Šta god da se dogodilo 2018. godine bilo je katalizator tolikog bola i tuge i depresije koji su je ostavili da se toliko muči poslednjih nekoliko godina - napisala je Mofet.

Dodaje da ju je Harbo nazvao tri nedelje kasnije nakon što je pročitao pismo i rekao da "ne želi takvu vrstu osobe u svom timu ili da predstavlja školu". Dao joj je svoj broj telefona i pozvao je da nazove ako sazna ime igrača.

Njeno pismo je završilo u rukama univerzitetske policije kampusa zajedno sa tužilaštvom okruga Vaštenav.

Međutim, samo dva meseca kasnije, svi su odbacili optužbe uprkos tome što policija nije ni razgovarala sa osumnjičenima, kaže Meri.

Pošto je žrtva mrtva policija je odlučila da slučaj nije vredan istrage.

Bonus video:

03:53

DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.