KONAČNO REŠEN NAJMISTERIOZNIJI SLUČAJ? Ališino telo pronađeno na KUĆNOM PRAGU, a u dnevnoj ležao NJEN DEČKO!
Ališa Salivan, Foto: Facebook

SLUČAJ ALIŠE SALIVAN

KONAČNO REŠEN NAJMISTERIOZNIJI SLUČAJ? Ališino telo pronađeno na KUĆNOM PRAGU, a u dnevnoj ležao NJEN DEČKO!

Policajci su obili vrata i pronašli Ališino telo

Objavljeno:

Tela Ališe Salivan i Džošue Sanderkoka - mladog para, pronađena su u njihovom domu, što je pokrenulo istragu o misterioznom i "veoma retkom" slučaju, koja je tek sada dala rezultate.

Tela Ališe (32) i Džošue (30) pronađena su u oktobru 2021. godine.

Ono što je zabrinulo policajce jeste infomacija da je Ališina majka ranije podnela krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici. Ekipe hitne pomoći pozvane su na teren kada je komšija bračnog para prijavio da ih nije ni video, ni čuo devet dana.

Policajci su obili vrata i pronašli Ališino telo. Policija je zatim pretražila kuću i pronašla telo Džošue u dnevnoj sobi na spratu.

Policija / Ilustracija
Policija / Ilustracijafoto: Printscreen/Youtube/ 11Alive

Ovaj slučaj je u početku bio tretiran kao zločin, ali je obdukcija utvrdila da su oboje umrli prirodnom smrću, nezavisno jedno od drugog.

Policija je u početku tretirala dve smrti kao potencijalno mesto zločina, dok medicinski pregledi njihovih tela nisu otkrili da su oboje umrli prirodnom smrću potpuno nezavisno jedan od drugog.

Forenzički patolog iz Ministarstva unutrašnjih poslova dr Debora Kuk zaključila je da je Ališa umrla od plućne tromboembolije.

Njena medicinska dokumentacija pokazala je da je imala istoriju zavisnosti od droge i problema sa mentalnim zdravljem, kao i probleme sa zgrušavanjem krvi u nogama koji se mogu pogoršati intravenskom upotrebom droga.

Bonus video:

00:10

Ovde je pronađeno telo D.V. na Vračaru

(Espreso / Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.