NAPRAVILI SVADBU ZA MANJE OD 60.000 DINARA, A O JEDNOM DETALJU SVI BRUJE: Da li je moguće da su ovo USPELI? (VIDEO)
Svadba, Foto: Profimedia

haos

NAPRAVILI SVADBU ZA MANJE OD 60.000 DINARA, A O JEDNOM DETALJU SVI BRUJE: Da li je moguće da su ovo USPELI? (VIDEO)

U svojim videima na TikToku ispričali pratiocima kako su za venčanje potrošili 455 evra i kako im je to pošlo za rukom

Objavljeno:

Planiranje vančanja i njegova realizacije iziskuje mnogo vremena i još više novca. I dok su u Srbiji mnogi parovi osuđeni na pozajmicu ili dizanje kredita zarad gala ceremonije, jedan par se odlučio za jednostavniju varijantu potrošivši tom prilikom manje od 500 evra, odnosno 60.000 dinata.

Naime, Džoel i Kijara Brokenburg iz Amerike postali su viralni na internetu nakon što su u svojim videima na TikToku ispričali pratiocima kako su za venčanje potrošili 455 evra i kako im je to pošlo za rukom.

Venčanica za 5.000 dinara

U budžet za svadbu bila je uključena i venčanica koju je mlada platila simboličnih 42 evra.

"Naš je cilj bio je najjednostavnije moguće venčanje. Nismo hteli da trošimo veliki novac na haljinu koju bih u životu samo jednom nosila i to nekoliko sati ", ispričala je Kijara i dodala da je srećna jer suprug i ona nisu u dugovima nakon venčanja, a pritom ipak su imali lepu ceremoniju.

Gosti sami plaćali hranu i piće

Pričajući o troškovima za ovu posebnu priliku, Kijara se prisetila da je za ukrase, poput cveća i stoljanka iskoristila one koje je ranije dobila od svoje porodice.

Takođe, par je odlučio da priredi ceremoniju na jednoj slobodnoj lokaciji na autoputu u Kaliforniji - na vidikovcu u Los Angelesu, a gosti su sami plaćali hranu i piće. Ovaj par bio je zahvalan što su njihovi prijatelji bili u potpunosti uključeni u sve.

"Naši prijatelji razumeli su zadatak, razumeli su stvari koje pokušavamo da uradimo i zaista su nas podržali. Imali smo venčanje, obećali se jedan drugome i proslavili uz prijatelje, piće, hranu i ples. To je sve što smo želeli" zaključila je Kiara.

Mnogima su dali ideju za jefitnije venčanje

Vest o njihovom jeftinom venčanju izazvala je pravi haos na društvenim mrežama. Korisnici TikToka su čak izrazili svoje divljenje.

@kiarabrk you see where that decision has gotten us ??‍♀️? we just getting started! #marriedlife #wife #blacklove #cheapwedding ♬ original sound - CallmeBeba

"O Bože, svaka čast, uskoro ću učiniti isto!", "Venčanje je samo jedan dan, ljudi troše stotine hiljada za šta? Čestitam gospođo, izgledali ste prelepo. Želim vam oboje sreću” "Pa ne znam baš, da li mislite da venčanja treba da budu raskošna ili ovako skroz jednostavna?", bili su samo neki od komentara ispod njenih videa.

00:48

SVADBA, SVADBA! BEOGRAD STAO DA GLEDA: Svatovi izazvali kolaps na Pančevcu! (VIDEO)

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.