SANDRA NOSI FARMERKE KOJE SKORO 20 GODINA NIJE PRALA: Neće da ih baci, a o MIRISU je MORALA DA BUDE ISKRENA (VIDEO)
Sandra Vilis, Foto: PrintSCeen/ TikTok/ sandrawallis0

odvratno?

SANDRA NOSI FARMERKE KOJE SKORO 20 GODINA NIJE PRALA: Neće da ih baci, a o MIRISU je MORALA DA BUDE ISKRENA (VIDEO)

Ona je tada tražila rastegljive farmerke, da bi joj bilo udobnije pošto je upravo rodila ćerku i pronašla je savršen par

Objavljeno:

Žena iz Britanije je izazvala je pravu pometnju kada je objavila da nikada nije oprala farmerke - uprkos tome što ih je kupila pre skoro 20 godina.

Sandra Vilis je dobro poznato lice fanovima emisije Stefin ručak na Kanalu 4 , gde redovno gostuje zajedno sa suprugom Dejvidom. U nedavnoj emisiji je izjavila pred svim svojim fanovima da nikada nije oprala farmerke koje je kupila u M&S-u, a njeno priznanje je postalo viralno posle ove šokantne izjave.

Sandra je mama dvoje dece, autorka i zabavljačica za decu, a za britanski The Sun je rekla: „Imam farmerke 18 godina i to znam jer sam ih kupila neposredno nakon pošto moja ćerka Liberti rodila 2004".

Ona je tada tražila rastegljive farmerke, da bi joj bilo udobnije pošto je upravo rodila ćerku i pronašla je savršen par.

One su joj postale omiljene i nosi ih u raznim prilikama, od izlaska na večeru ili odlaska u pab.

Rekla je: "Nosim ih samo jednom godišnje i ne mogu da ih se otarasim jer i dalje izgledaju potpuno nove. Ali radim test mirisa i, da budem iskrena, moram da budem veoma čista osoba jer oni" ne miriše."

Sandra nastavlja da kaže da su njeni favoriti u garderobi tamniji teksas koji može da ide uz bilo šta, tako da oseća da jd kupila definitivno kvalitetne farmerke.

U nedavnoj epizodi emisije, voditeljka Stef Mak Govern je navela publiku da ustane, a zatim je pročitala različite vremenske intervale između pranja farmerki. Publika je morala da sedne kada je čula pravo vreme.

Ali na kraju je samo Sandra stajala sama jer ih nikada nije prala.

Rekla je: "Nikada nisam razmišljala o tome dok nisam bila primorana da uđem u program, a kada sam bila poslednja osoba koja je stajala, bilo mi je malo neprijatno."

Kada je epizoda emitovana, oko 25.000 ljudi je izrazilo svoje mišljenje na društvenim mrežama. Neki su pohvalili njenu iskrenost, a neki kritikovali.

Sandra je priznala da je šokirana posledicama koje je izazvala njena objava,a li je rekla da je sigurna da neće promeniti svoju naviku.

Bonus video:

02:55

MODNO SLIKANJE, NARODNO KOLO I POCEPANE PANTALONE! Najsmešniji momenti iz emisije Majke i snajke: Rašo, mogao bi kuvar da budeš!

(Espreso/ Kurir.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.