VRELA PLAVUŠA IZAZOVNO DOČEKUJE MUŠTERIJE: Muškarcima OTPADNE VILICA kada im priđe, sve joj se vidi (VIDEO)
Pamela, Foto: PrintScreen/ Instagram/ pamellachka_pamellachka

vau!

VRELA PLAVUŠA IZAZOVNO DOČEKUJE MUŠTERIJE: Muškarcima OTPADNE VILICA kada im priđe, sve joj se vidi (VIDEO)

I dalje u provokativnim izdanjima veseli svoje mušterije

Objavljeno:

Sećate li se Pamele, prelepe frizerke? Dotična mlada dama u međuvremenu je postala prava internet zvezda sa više od četiri miliona pratitelja na TikToku.

Ranije se predstavljala kao Oksana Mišina iz Sevastopolja, ali je u međuvremenu obrisala većinu oznaka na društvenim mrežama kako bi, verujemo, donekle zaštitila svoju privatnost.

Uprkos svim tim silnim pratiteljima, Pamela ipak nikada nije otvorala profil na OnlyFans-u, a zanimljivost je i to da slavu uopše ne pokušava iskoristiti kako bi ispromovisala frizerski salon u kojem i dan danas marljivo radi.

I pritom i dalje u provokativnim izdanjima veseli svoje mušterije!

Pamela je poslednjih mesec dana na YouTube-u objavila dvadesetak novih snimaka iz radnje, pa raspametila apsolutno sve koji je smatraju ženom što pršti od seksepila.

Inače, Pamela je počela beležiti i kako ljudi reaguju na nju kada se izazovno odevena pojavi u sredstvima javnog prevoza, ali o tome ćemo više neki drugi put.

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.