DEČAK POSLAO PISMO POLICIJI ZBOG VELIKE TRAGEDIJE: Kada su shvatili o ČEMU je reč, od SRCA su mu ODGOVORILI (FOTO)
Dečak, Foto: Profimedia

joj

DEČAK POSLAO PISMO POLICIJI ZBOG VELIKE TRAGEDIJE: Kada su shvatili o ČEMU je reč, od SRCA su mu ODGOVORILI (FOTO)

Dečakovi roditelji rekli su da ga je incident ostavio užasnutim.

Objavljeno:

Četvorogodišnji Tobi iz Bornmuta pisao je policiji Dorseta da ih obavesti o "nestašnom čoveku" koji je spljoštio njegovu dragocenu igračku tokom uskršnjeg raspusta. Odgovor koji je dobio ulepšaće vam dan.

Tobijevi roditelji, Eš i Džen Dobtini, rekli su da ga je incident ostavio užasnutim.

Eš je za "Daily Echo" rekao: "Ulazio je u automobil ispred naše kuće, ispustio je svoj auto-igračku i ona se otkotrljala niz ulicu. Naišao je automobil i prešao preko njegovog autića."

"Otišli ​​smo da ga uzmemo nakon što je automobil prošao, ali je bio sav napuknut i smrskan - Tobi je bio toliko uznemiren da je plakao oko četiri sata."

Nakon što su ubedili Tobija da ne bi bilo prikladno da telefonira policiji u vezi incidenta, Eš i Džen su mu pomogli da sastavi pismo policiji Dorseta.

Tobi ih je zamolio da napišu: "Molim vas, možete li uhvatiti lošeg čoveka i reći mu da mi je razbio auto."

Na njihovo iznenađenje, dobili su odgovor od narednice Sofi Vilijams, koja je videla kopiju pisma kako kruži internetom.

Policajka je napisala da joj je "veoma žao" što je čula za Tobijev autić i ponudila mu uveravanje da je policija tu da pomogne ljudima poput njega.

Navela je i da će, kada nađu "nevaljalog čoveka", obavestiti Deda Mraza da istog stave na listu nevaljalaca i da zato neće dobiti poklone sledećeg Božića.

Ona je malom Tobiju objasnila i da "nažalost nisu svi uvek dobri kao što bi trebalo da budu", ali da je važno da zapamti "da i dalje ima mnogo dobrih ljudi".

Napisala mu je i da će policija, ako mu ikada zatreba, biti uvek tu da mu pomogne.

Takođe mu je iz svog džepa kupila potpuno novi auto-igračku.

Eš je rekao: "Dosta smo radili sa Tobijem o tome kako je policija dobra – oni su naši prijatelji i tu su da nas čuvaju – jer se on oduvek prilično plašio policije."

"Sofi je promenila njegov svet. Počelo je od toga da se toliko plašio policije, do toga da sada misli da su mu prijatelji i da će paziti na njega. Mislim da će to za njega napraviti veliku razliku u njegovom životu."

"Zaista želimo da se zahvalimo policiji jer znam da ljudi u ovom trenutku mogu biti pomalo uplašeni ili nemaju poverenja u njih."

Eš je dodao da je Tobi bio "veoma srećan" sa svojim potpuno novim automobilčićem i da ga sada nosi u džepu da bi ga čuvao.

Bonus video:

01:08

PISMO ĆERKE LEKARA RASPLAKALO KRIZNI ŠTAB: Devojčica tražila godišnji odmor za tatu (KURIR TV)

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.