RADNICI HOTELA UŠLI U SOBU, PA ZATEKLI DVA BEŽIVOTNA TELA: Svuda tragovi KRVI, sumnja se na NAJGORE (FOTO)
Mesto zločina, Foto: Profimedia

horor

RADNICI HOTELA UŠLI U SOBU, PA ZATEKLI DVA BEŽIVOTNA TELA: Svuda tragovi KRVI, sumnja se na NAJGORE (FOTO)

Radnike hotela alarmirali su njihovi rođaci koji nekoliko dana nisu mogli da dobiju par

Objavljeno:

Tela dvoje turista iz Nemačke pronađena su u hotelskoj sobi u španskom letovalištu Fuerteventura. Španska policija potvrdila je RTL-u da će nasilnu smrt turističkog para tretirati kao slučaj ubistva i samoubistva. Sada su poznati identiteti žrtve i njenog ubice, a reč je o paru iz Ajzenaha - Rubei (45) i njenom suprugu Aleksandru B. (45).

Kada su zaposleni u prazničnom klubu Aldiana ušli u sobu para, zatekli su dramatičan prizor. Žena je bila mrtva na krevetu i imala je nekoliko teških povreda glave. Pored nje je bio čovek sa plastičnom kesom preko glave, a telo je bilo obliveno krvlju.

Radnike hotela alarmirali su njihovi rođaci koji nekoliko dana nisu mogli da dobiju par. Zaposleni je proverio sobu u kojoj je par odseo, a zatim ih je u četvrtak pronašao mrtve.

Prema informacijama BILD-a, u pitanju je nemački par iz Ajzenaha: Rabea (45) i Aleksandar B. (45). U domovini ubijene žene vlada tuga i neverica zbog stravičnog čina.

Iz njenog okruženja priča se da je Rabea bila veoma popularna. Za sada niko ne može da zamisli kako se ovaj nasilni zločin mogao dogoditi.

Kompleks hotela gde se odigrao zločin je sada potpuno izolovan.

Mesto zločina je puno tragova, ali izgleda da postavljaju više pitanja nego odgovora. Oba tela su pregledana na Institutu za sudsku medicinu u glavnom gradu ostrva, Puerto del Rosario.

Obdukcija je otkrila da je 45-godišnjakinja preminula od povreda glave teškim predmetom, dok se 45-godišnjak ugušio. Tragovi sugerišu da je 45-godišnjak ubio svoju suprugu, a onda je verovatno oduzeo sebi život plastičnom kesom.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.