UPLATILI HOTEL SA 5 ZVEZDICA, PA DOŽIVELI PAKAO: Zauvek će pamtiti to što su DOŽIVELI U TURSKOJ!
Turska, Foto: Profimedia

užas

UPLATILI HOTEL SA 5 ZVEZDICA, PA DOŽIVELI PAKAO: Zauvek će pamtiti to što su DOŽIVELI U TURSKOJ!

Pored više restorana, objekat je "stvoren za porodice", sa vodenim parkom i 12 bazena

Objavljeno:

Epidemija trovanja hranom u all-inclusive hotelu sa pet zvezdica u Turskoj pogodilo je 25 turista. Izveštaji kažu da je najmanje jedan od posetilaca hospitalizovan zbog trovanja hranom iz hotela Riksos Sangejt.

Hotel je all-inclusive odmaralište sa 13 restorana, uključujući švedski sto "svetske hrane", uključujući i suši.Putovanje koje košta oko 3.500 evra se pretvorilo u ono iz pakla, a svakim danom je sve više korisnika koji se javljaju da imaju simptome trovanja, prenosi britanski Miror.

Izveštaji kažu da je "više od 10 porodica otrovano, a broj raste iz dana u dan. Jedna turistkinja Kejt Dauling je na Tviteru podelila svoju priču: "Moja porodica je u Riksos Sangejtu – njih troje od petoro članova porodice ima simptome izazvane trovanjem, a jedna osoba je hospitalizovana. Osoblje ne čini ništa da pomogne, poričući sva saznanja iako su se drugi gosti žalili."

Pored više restorana, objekat je "stvoren za porodice", sa vodenim parkom i 12 bazena, navodi TUI. Odmaralište u Kemeru, Turska, ima visoku ocenu od 4,5/5 zvezdica na sajtu za recenzije Tripadvisor. TUI je juče prokomentarisao epidemiju: "Zabrinuti smo što čujemo za mali broj slučajeva u Riksos Sangejtu. Naš tim u odmaralištu nudi podršku onima kojima je to potrebno."

02:36

TROVANJE, DAVLJENJE, NESTANAK: Beloglavi supovi iskočili iz gnezda u strahu od ovoga (KURIR TV)

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.