ERDOGAN ZAGRMEO KAO NIKADA DO SADA! Uperio je PRSTOM u 2 ZEMLJE, pazite samo ŠTA JE SVE IZREKAO!
Redžep Tajip Erdogan, Foto: AP

haos u najavi

ERDOGAN ZAGRMEO KAO NIKADA DO SADA! Uperio je PRSTOM u 2 ZEMLJE, pazite samo ŠTA JE SVE IZREKAO!

On je poručio i da nacionalna bezbednost zemlje počinje van njenih granica i da Turska ne može da bude smirena, dok ne bude mira u regionu

Objavljeno: 10:55h

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan poručio je da će ta zemlja nastaviti da preduzima odlučne korake protiv terorizma i da neće dozvoliti nijednom globalnom ni regionalnom akteru da ugrozi njenu bezbednost.

On je poručio i da nacionalna bezbednost zemlje počinje van njenih granica i da Turska ne može da bude smirena, dok ne bude mira u regionu.

"Nikada ne možemo biti bezbedni dok postoji teroristička formacija opremljena vazdušnom, zemaljskom snagom i asimetričnim oružjem u severnoj Siriji ili Iraku", napisao je Erdogan na Tviteru.

"Cilj onih koji žude za bezbednošću, mirom i prosperitetom u ovim zemljama je da Tursku stave pod isti pritisak. Ovo nismo dozvolili i nećemo dozvoliti. Nadamo se da ćemo nastaviti da povećavamo naše napore u istom pravcu i u narednom periodu. Nećemo oprostiti nikome, niti dozvoliti bilo kom globalnom ili regionalnom akteru da ugrozi bezbednost naše zemlje", upozorio je Erdogan.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.