ŽENA SASVIM SLUČAJNO OTKRILA DA JOJ JE MUŽ PEDOFIL: Otvorila disk i pronašla UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ, STRAŠNO
Pedofil / Ilustracija, Foto: Profimedia

horor

ŽENA SASVIM SLUČAJNO OTKRILA DA JOJ JE MUŽ PEDOFIL: Otvorila disk i pronašla UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ, STRAŠNO

Policija je otkrila da su Donovanovi zločini obuhvatali period od 2002. do 2018.

Objavljeno:

Žena je prijavila svog muža za pedofiliju, nakon što je otkrila da ima slike seksualnog zlostavljanja dece na nekim diskovima kod kuće prenosi Mirror.

En (pravo ime poznato redakciji) bila je sama u karavanu koji je delila sa suprugom Terensom Donovanom, kada je ubacila disk u kompjuter, misleći da je na njemu muzika.

Sedamdesetogodišnjakinja rekla je da se inicijalno pojavila "greška", poruka na ekranu, ali kada je prebacila na opcije fotografija, osetila je "apsolutni horor".

Isprva, En je videla mladu ženu u tuš kabini koja je tajno snimana. Zgrožena onime što je videla, En je smatrala da je njena dužnost da prijavi supruga sa kojim je provela 20 godina života.

Donovan je osuđen nakon što je priznao voajerstvo i preuzimanje više od 1.000 neprimerenih fotografija dece.

En je rekla da je u poslednje vreme osećala da nešto nije u redu sa njenim suprugom.

- Osećala sam se kao da sam u tunelu u tom braku. Mislite da mora da izmišljate stvari ali ako imate dobar osećaj, treba da delujete u skladu sa njim - rekla je.

Žena je rekla da se osećala kontrolisanom u braku, dok je Donovan birao odeću koju bi mogla da nosi i uvek proveravao njen bankovni račun dok ona nije imala pristup njegovom.

Par se 2007. godine preselio u Tenbi uprkos Eninom oklevanju i ona je tvrdila da je njen muž koristio njen novac da kupi četiri karavana.

Živeli su u jednom od njih, a ostala tri su iznajmljivali.

U međuvremenu, En se vratila u Kardif, a povremeno vikendom je posećivala supruga.

- On mi nikada nije dozvoljavao da pogledam njegov telefon. Čak ga je nosio i u toalet sa sobom. Kada sam ga pitala zašto, rekao je da je to zato što bi neko mogao da pozove u vezi sa karavanima. Mislim da u stvari nije želeo da vidim šta se dešava.

Policija je otkrila da su Donovanovi zločini obuhvatali period od 2002. do 2018.

Donovan se pojavio 28. oktobra prošle godine na sudu u Svonsiju gde mu je izrečena kazna od 16 meseci zatvora, kazna za koju njegova supruga veruje da je trebalo da bude mnogo duža.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.