KAIŠEM UDAVILA SINA DOK JE SPAVAO PORED NJE, MUŽ ZATEKAO STRAVIČAN PRIZOR KAD SE PROBUDIO: Ovako se PRAVDALA (FOTO)
Vrata od spavaće sobe, Foto: Nenad Kostić

UŽAS

KAIŠEM UDAVILA SINA DOK JE SPAVAO PORED NJE, MUŽ ZATEKAO STRAVIČAN PRIZOR KAD SE PROBUDIO: Ovako se PRAVDALA (FOTO)

Dečakov otac pozvao je hitnu pomoć nakon što je video da mu nema automobila, koji je žena uzela nakon ubistva, a vrata spavaće sobe bila su zaključana

Objavljeno: 13:06h

Rut Di Rienco-Vajthed (50) iz Pensilvanije optužena je za ubistvo svog 11-godišnjeg sina Metjua. Kako je rekla policiji, sina je ubila jer nije želela da dečak odrasta sa finansijskim poteškoćama koje su zadesile porodicu.

Kako piše NBC Njuz, Di Rienco-Vajthed je kazala da je Metjua ubila muževljevim kaišem dok je spavao pored nje.

Ona se trenutno nalazi u zatvoru u Nju Džersiju, potom će biti izručena policiji u Pensilvaniji, navelo je tužilaštvo u saopštenju.

Dečakov otac pozvao je hitnu pomoć nakon što je video da mu nema automobila, koji je žena uzela nakon ubistva, a vrata spavaće sobe bila su zaključana.

Policajci su pronašli telo u spavaćoj sobi roditelja, pošto je Metju otišao kod majke u sobu, jer je želeo da prespava kod nje. Na vratu su bili vidljivi tragovi kaiša i davljenja.

Di Rienco-Vajthed se nakon ubistva porodičnim automobilom odvezla u Kejp Mej u Nju Džersiju, gde je otišla na plažu i automobilom uletela u okean.

Vozilo je delimično bilo u vodi, pa je Di Rienco-Vajthed otišla do obližnjeg grada Vajldvud Kresta, gde ju je policajac primetio kako hoda u „pohabanoj pidžami, raščupana i zbunjena“.

Tada je vlastima rekla da je sina ubila jer je bio uznemiren zbog finansijskih problema porodice.

„Di Rienco-Vajthed je objasnila da nije želela da Metju odraste sa tim poteškoćama, pa ga je zato zadavila“, navedeno je u izveštaju.

Bonus video:

04:28

KO JE KRIV ZA BRUTALNO UBISTVO DETETA U VRŠCU? Radivojević: Neodgovornost centra za socijalni rad PUSTILI BOLESNIKA DA VIĐA ĆERKU

(Espreso/NBC News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.