PAS NAPAO DEVOJČICU, UNAKAZIO JOJ LICE: Majka je JEDVA SPASILA... (FOTO)
Američki buldog, Foto: Profimedia

horor

PAS NAPAO DEVOJČICU, UNAKAZIO JOJ LICE: Majka je JEDVA SPASILA... (FOTO)

Noćna mora se odigrala u kući prijatelja

Objavljeno:

Objavljena je fotografija američkog buldoga koji je napao četvorogodišnju devojčicu, pa joj ostavio 40 šavova na licu. Sićušna Luna-En Forsajt bila je prikovana za zemlju od strane velikog belog psa, kojeg je majka Ejmi Hobson (32) morala da udari pesnicom da bi devojčicu ostavio na miru.

Noćna mora se odigrala u kući prijatelja u Nuneatonu u Vorvikširu u četvrtak popodne.

Gospođa Hobson je morala da odveze Lunu u bolnicu taksijem nakon što su službenici za pozive rekli da će hitna pomoć doći za nekoliko sati.

Kada su stigli, Luna je hitno prebačena na lečenje. Lekari su sanirali povredu, a devojčica je dobila 40 šavova na licu.

Policija kaže da je pokrenuta istraga i da je pas zaplenjen i uspavan.

Hirurzi su se trudili dva sata da pomognu devojčici i upozorili njenu majku da će ona imati trajne ožiljke.

Hobson je rekla da je pas bio u sobi na spratu, ali je uspeo da otvori vrata i sišao je.

Ona je za Miror rekla: „Pas mi je prišao pa sam ga uznemirila kao i uvek, a moja ćerka Luna je vikala ime psa. Uhvatio je njeno lice i spustio je na zemlju. Udarala sam psa nogama da ga skinem sa nje i podigla sam svoju devojčicu sa poda, i odmah pozvala hitnu pomoć“.

„Rekli su da ne mogu da mi obezbede kola hitne pomoći, da će proći nekoliko sati da dođu do mene, pa sam uzela taksi do hitne pomoći. Bilo je puno krvi. Luna je bila mirna i hrabra, ja sam bila u panici i plakala“, dodala je.

Dr Džon Tulok, veterinarski stručnjak za javno zdravlje na Univerzitetu u Liverpulu, autor je istraživačkog rada iz 2021. koji je otkrio zapanjujući porast broja incidenata ugriza pasa u poslednjih 20 godina.

On je za Mejl onlajn rekao da, iako je šire istraživanje uzroka ovih događaja u ovim napadima bilo ograničeno, došlo je do pojave ‘zabrinjavajućih’ trendova kojima je prisustvovao.

Moguća objašnjenja uključuju šire promene u društvu, sa više pasa koji se sada kupuju od neregulisanih ili prekomorskih uzgajivača, ili način na koji ljudi komuniciraju sa svojim kućnim ljubimcima – podstaknuti TikTok trendovima ili video snimcima koji se nadaju da će dobiti lajkove na mreži.

Bonus video:

03:41

ZAŠTO NEKI PSI NAPADAJU I PUNIH STOMAKA?

(Espreso/ Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.