PRIČAO SA ŽENOM, A ONDA JE USLEDIO POZIV OD KOG JE PRETRNUO: Pobegao GLAVOM BEZ OBZIRA, nije mu bilo DOBRO (VIDEO)
Ćuvar, Foto: Printscreen/Youtube/The Hidden Underbelly 2.0

JEZIV SNIMAK

PRIČAO SA ŽENOM, A ONDA JE USLEDIO POZIV OD KOG JE PRETRNUO: Pobegao GLAVOM BEZ OBZIRA, nije mu bilo DOBRO (VIDEO)

Jeziv snimak je objavljen na društvenim mrežama

Objavljeno: 10:39h

Lako je moguće da govorimo o podvali, o snimci koja je osmišljena u duhu šale uoči prvoaprilskih smicalica, ali da je video jeziv - jeziv je! Pojavio se na TikToku 29. marta, a gledaoce je pokušao uveriti da je jedan čuvar u noćnoj smeni naleteo na - pokojnicu!

Popričao je on sa njom na hodniku nekog stambenog kompleksa u Hjustonu, pa pobegao glavom bez obzira kada mu je koleginica iz nadzorne sobe kazala da na monitorima ispred njega nema nikoga.

"Dispečer kolegi s brojem 329. Oprostite, ali sa kime vi razgovarate?", upitala ga je.

"Pričam s gospođom Abigail, traži gospodina Grifina", odgovorio joj je nakon čega ga je koleginica obavestila da je gospođa Abigail već dve godine mrtva.

Čuvar je koju sekundu kasnije pobegao glavom bez obzira, međutim lovci na paranormalne fenomene nažalost u međuvremenu nisu uspeli da saznaju ko je čovek, gdje je zapis tačno nastao, je li u pitanju bila šala, možda halucinacija umornog muškarca u noćnoj smeni ili nešto treće.

"I ja radim kao čuvar. Vidio sam mnogo paranormalnih aktivnosti na kamerama, odnosno tokompatrola. Mogao bih i o svojim iskustvima", napisao je u komentarima na YouTube-u neki korisnik koji se predstavio kao kolega glavnog junaka sa snimke.

Bonus video:

04:22

ŠOKANTNA TVRDNJA TEOLOGA Moguće da DRAŽIN DUH pohodi državnu zgradu gde je mučen HITNO MORA DA SE OSVEŠTA DA NJEGOVA DUŠA NAĐE MIR

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.