TRAMP JE TRAŽIO ĐAVOLA: Švarceneger se vraća u politiku, postaje senator i ide u Vašington u OSVETNIČKU MISIJU!
Foto: Reuter

terminator ne prašta

TRAMP JE TRAŽIO ĐAVOLA: Švarceneger se vraća u politiku, postaje senator i ide u Vašington u OSVETNIČKU MISIJU!

- Arnold je fokusiran na reforme ne samo u Kaliforniji, nego u celoj naciji. Sve opcije su otvorene - rekao je Švarcenegerov portparol Danijel Kečel
Objavljeno: 08:44h

Glumačka i sportska legenda, ali i bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger bio je najčešća meta novog predsednika SAD Donalda Trampa, otkad je ovaj došao na vlast.

Tramp se otvoreno sprdao sa lošim rejtingom "Aprentisa", šou programa čiji je i sam nekad bio voditelj, a koji je Švarceneger nedavno napustio, ali sada će, izgleda, da plati cenu tog sprdanja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Švarceneger, najavljuje LA Times, mogao bi 2018. godine da se kandiduje za senatora u svojoj Kaliforniji, protiv već ostarele predstavnice Demokratske stranke Dijane Fajnstajn (86).

Pošto je Kalifornija izrazito naklonjena demokratama (ili bolje reći okrenuta leđima republikancima), sajt Politico spekuliše da bi Švarceneger mogao da se kandiduje kao nezavisni kandidat, iako je sam republikanac.

- Arnold je fokusiran na reforme ne samo u Kaliforniji, nego u celoj naciji. Sve opcije su otvorene - rekao je Švarcenegerov portparol Danijel Kečel.

Inače, Švarceneger je jedan od retkih koji je uspeo da se "uvuče pod kožu" Donaldu Trampu i ozbiljno ga iznervira, pošto je cinično i prilično brutalno odgovarao na svaku predsednikovu prozivku.

(Espreso.co.rs/LA Times)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.