"SREĆNO SAM UDATA, ALI STALNO IMAM VRUĆE SNOVE O KOLEGI": Žena se otvorila psihoterapeutu pa dobila VAŽAN SAVET!
Flert, Foto: Profimedia

ispovest

"SREĆNO SAM UDATA, ALI STALNO IMAM VRUĆE SNOVE O KOLEGI": Žena se otvorila psihoterapeutu pa dobila VAŽAN SAVET!

"Kada vas neko podržava i pruža vam pažnju - to su moćni afrodizijaci"

Objavljeno:

U redovnoj rubrici sajta "The Guardian" psihoterapeut i bračni savetnik Pamela Stivenson Koneli odgovara na pitanja bračnih partnera, ali i slobodnih muškaraca i žena koji imaju probleme u odnosima.

U članku pod nazivom "Udata sam, ali imam se*s snove o kolegi s posla" žena je opisala osećaj krivice što neprestano ima "vruće snove" sa poslovnim saradnikom, a zadovoljna je brakom i bračnim partnerom.

"Sa svojim partnerom sam u vezi šest godina, a od toga smo tri godine u braku. Nedavno na poslu sam postala bliska sa kolegom koji mi pomaže, podržava i jako je dobar saradnik. Počela sam da osećam nešto prema njemu. On je takođe u dugogodišnjoj vezi, ali podjednako flertuje kao i ja. Čitava situacija je dovela do toga da stalno imam se*s snove u kojima on igra glavnu ulogu. Šta mogu da uradim da ne napravim grešku?", napisala je žena.

Flert / Ilustracija
Flert / Ilustracijafoto: Profimedia

Psihoterapeut Pamela Stivenson Koneli u odgovoru je rekla da ljudi koji su u srećnom braku nisu pošteđeni izazova.

"Lične fantazije o nekome ko nije vaš partner nisu ništa strašno, niti je to nešto što bilo koga ugrožava, na kraju krajeva nikoga se i ne tiče. Ali, nadam se da ste svesni potencijalnih problema koji mogu da se dogodi ako odlučite da u stvarnosti ostvarite svoje fantazije. Erotska želja je najčešće veća i jača kada je neko, uslovno rečeno, zabranjen i ljudima je često takva fantazija privlačna. Prvo i osnovno vaš kolega nije vaš prijatelj. Ako ne želite probleme najbolje bi bilo da se distancirate kako bi izbegli dalji razvoj događaja. Isto tako ne bi trebalo da pozitivno reagujete na flertovanje sa njegove strane. Ovo je nesumnjivo težak zadatak jer osim se*sualnog interesa, pretpostavljam da se osećate poželjno. Najbolje bi bilo da dobro razmislite šta možda nedostaje u vašem odnosu i kako vas je to dovelo do ove dileme. Kada vas neko podržava i pruža vam pažnju - to su moćni afrodizijaci", zaključuje je Pamela Stivenson.

01:01

OPŠTA POMAMA! DEVOJKE SE OPERIŠU DA BI LAKŠE DOBILE POSAO?! Doktor otkriva koliko je godina imala njegova NAJMLAĐA pacijentkinja

(Espreso / BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.