MISLILA DA JE OPSEDNUT DEMONIMA PA PRODALA SINA Policija traga za telom mališana kog je MAJKA MONSTRUM zlostavljala
Policija, Foto: Printscreen/Twitter/@JulianneLimaTV

horor

MISLILA DA JE OPSEDNUT DEMONIMA PA PRODALA SINA Policija traga za telom mališana kog je MAJKA MONSTRUM zlostavljala

Bolesno dete sa smetnjama u razvoju, prijavljeno je kao nestalo 20. marta

Objavljeno:

Policija sada traga za telom šestogodišnjaka, nakon što dete navodno nije viđeno od novembra 2022.

Šestogodišnji dečak koji je prijavljen kao nestao u Evermanu u Teksasu je najverovatnije mrtav, smatra policija. Njegova majka tvrdi da ga je prodala u samoposluzi jer “ima demona u sebi”. Šef policije Kreg Spenser rekao je da je potraga za Noelom Rodrigez-Alvarezom sada istraga o smrti i da pokušavaju da pronađu njegovo telo.

Bolesno dete sa smetnjama u razvoju, prijavljeno je kao nestalo 20. marta. Teksaška služba za zaštitu dece primila je anonimnu dojavu da nije viđen od novembra 2022. Spenser navodi da je majka Sindi Rodrigez-Sing koristila invaliditet šestogodišnjeg dečaka da dobije državnu pomoć.

Dečak / Ilustracija
Dečak / Ilustracijafoto: Profimedia

Prema dojavi koju je dobila policija, dečak je poslednji put viđen u oktobru prošle godine delovao je neuhranjeno. Dečakova majka ga je navodno nazvala “zlim i opsednutim” i rekla ljudima da dečak “ima demona u sebi” i da se plaši da bi mogao da povredi novorođene blizance – sestru i brata.

Rodrigez-Sing i dečakov očuh, Aršdip Sing, odleteli su sa ostalih šestoro dece iz Dalas-Fort Vorta u Indiju dva dana nakon što je prijavljen nestanak. Šestogodišnji Noel nije bio sa njima. Par se suočava sa optužbama za krivično delo napuštanje dece i ugrožavanje dece, a vlasti rade na njihovom izručenju u SAD.

Policija sada traga za telom šestogodišnjaka.

– Ovo nije vest kojoj smo se nadali. Moramo da ostanemo jedinstveni i da se borimo za Noela – rekao je Spenser.

Prema policijskim informacijama, mali Noel je poslednji put pregledan kod lekara u julu prošle godine. Nakon toga, majka i očuh nisu uspeli da ga dovedu na preglede, zbog čega su nadležni uputili upozorenje da će izgubiti državnu pomoć koju dobijaju za njega.

Rodrigez-Sing je tada navodno zamolila drugu majku da „pozajmi“ njeno dete da izigrava Noelu u ordinaciji, rekavši vlastima da dečak ima kovid.

– Porodica je znala da je majka zlostavljala i zanemarivala Noela. Jedna rođaka je videla da ga je udarila kada je pio vodu jer nije želela da pokvasi pelenu. Drugi rođaci su rekli da mu je često uskraćivala vodu i hranu jer nije volela da mu menja pelene – rekao je šef policije, piše Dejli mejl.

Policija / Ilustracija
Policija / Ilustracijafoto: Printscreen/Youtube/ 11Alive

Rođaka je policiji rekla da je Rodrigez-Sing sama rekla njenoj majci da je prodala Noela nekome u “Fiesta Marketu”. U policiji navode da za ovo nema dokaza, smatraju da je majka ovo izjavila kako bi ometala istragu.

O njenom zlostavljanju bolesnog deteta policiji je svedočio i njen brat. On je rekao da je šestogodišnjaka majka udarila ključevima od automobila nakon što je popio vodu.

Policija je kontaktirala i dečakovog biološkog oca, koji je rekao da dečaka dugo nije video.

Pretresena kuća

Nakon što je Noelova porodica 22. marta dobila vize i odletela u Indiju preko Turske, policija je pretresla njihovu kuću. Reč je o preuređenoj šupi u dvorištu kuće u vlasništvu Čarlsa Parsona.

Deo betonskog dvorišta na imanju je iskopan i otkriveno je da je nedavno izliven i da je Rodriguez-Sing platila betoniranje iako nije bila vlasnica imanja. Pretresom i kopanjem nisu pronađeni dokazi koji bi policiju doveli do tela dečaka.

U istragu ovog slučaja uključeni su FBI, Odeljenje za porodična pitanja Teksasa, Alijansa za decu i Nacionalni centar za nestalu i zlostavljanu decu.

01:19

ŽRTVA NIKAD NIJE KRIVA! Psihoterapeut Aleksandra Đurić o zlostavljenima: U patrijarhalnim sredinama žrve se omalovažavaju!

(Espreso / Objektiv / Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.