MARINA DOBILA DETE SA POSINKOM KOG JE ODGAJALA DOK JE BIO BEBA: Afera trese SVET!
Marina Balmaševa, Foto: Instagram printscreen

au!

MARINA DOBILA DETE SA POSINKOM KOG JE ODGAJALA DOK JE BIO BEBA: Afera trese SVET!

A njen komentar na priču da se zaljubila u Vovu glasio je: "zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulitom..."

Objavljeno:

Ruska blogerka Marina Balmaševa (37) koja se udala za svog 23-godišnjeg posinka Vladimira Vova Šavirina, otkrila je da su dobili drugu bebu. Popularna influenserka napustila je Vovinog oca nakon što je zatrudnela sa posinkom.

Imali su aferu iza njegovih leđa, uprkos tome što je Aleksi usvojio petoro dece sa Marinom. A njen komentar na priču da se zaljubila u Vovu glasio je: "zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulitom..."

- Zavela je mog sina, on pre nije imao devojku. Oprostio bih joj prevaru da nije moj sin u pitanju. Trčala je do kreveta mog sina iz naše spavaće sobe kada sam spavao. Posle toga bi se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da se ništa nije dogodilo - kaže otac.

Marina Balmasheva
foto: Printscreen Instagram

Marina je svojim pratiocima ranije rekla: - Da li sam zažalila što sam uništila porodicu? I da i ne. Bilo me je sramota. On je dobra osoba i divan otac našoj deci... Кako su deca prihvatila promene? Apsolutno mirno - dodala je.

Marina je na društvenim mrežama podelila fotografije svog drugog deteta sa posinkom.

Uz sliku je napisala "Zdravo". Marina smatra da je njen drugi muž koji ima, kako kaže, "najšarmantnije plave oči na svetu" takođe pomalo "nespretan" kada je u pitanju roditeljstvo.

Influenserka je rekla: - Vova mi je rekao da idem u krevet i da će je uspavati. Tada je počela zabava, koja je trajala više od dva sata. Plakala sam gledajući ga kako nespretno, ali samouvereno gura kolica - zaključila je ona.

02:59

INFLUENSERKA OBRADOVALA KORISNIKE CENTRA PAKETIĆIMA! Pogledajte zašto ovi mladi ljudi imaju najiskrenije želje u Novoj godini

(Espreso/ladbible.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.