NOVI HOROR, DEČAKA (12) PRETUKLO DESET VRŠNJAKA NADOMAK KUĆE: Šutirali ga i pesničili dok je ležao na zemlji (FOTO)
Vršnjačko nasilje, Foto: Profimedia

nasilje

NOVI HOROR, DEČAKA (12) PRETUKLO DESET VRŠNJAKA NADOMAK KUĆE: Šutirali ga i pesničili dok je ležao na zemlji (FOTO)

Napad nije stao sve dok automobil koji je tuda prolazio nije počeo da trubi, navodeći nasilnike da pobegnu sa lica mesta

Objavljeno:

Logan Latam (12) brutalno je pretučen od strane vršnjaka iz škole nakon što je napustio školski autobus i krenuo ka kući.

Njega je po izlasku iz busa pojurila banda od oko deset drugih dečaka, a jedan od njih je sve snimao, piše Miror.

Ubrzo su se na internetu pojavili snimci zlostavljanja, na kojima se vidi kako Latama brutalno šutiraju i pesniče po glavi dok leži na zemlji.

Napad nije stao sve dok automobil koji je tuda prolazio nije počeo da trubi, navodeći nasilnike da pobegnu sa lica mesta.

Pobesnela majka dečaka sada kaže da se napad nikada ne bi dogodio da je škola ranije reagovala njene žalbe za maltretiranje njenog sina.

Zbog toga je sada rešila da ga upiše u novu školu.

„Ova deca su ovo planirala. Išli su okolo govoreći da će ga srediti kada izađe iz autobusa. Premestiću ga u drugu školu. Ne želim da živim sa strahom da ću svoje dete poslati u školu i da ne znam da li će se vratiti kući ili ne“, rekla je majka pretučenog dečaka.

Inače, za sada nema informacija o tome zbog čega je dečak bio žrtva maltretiranja, kao ni da li su maloletni delinkventi koji su učestvovali u prebijanju Latam na bilo koji način sankcionisani.

Bonus video:

00:48

VRŠNJAČKO NASILJE SE DOGAĐA SVAKODNEVNO! Stručnjaci imaju eventualno rešenje! Premalo zaposlenik, a prevelika tolerancija na teror

(Espreso/ Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.