DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA, BRUTALNIJEG OD SVIH PRETHODNIH: Dečaci ubili DEVOJČICU, jedan DETALJ budi JEZU
Nemačka policija, Foto: Profimedia

SVIREPO UBISTVO U NEMAČKOJ

DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA, BRUTALNIJEG OD SVIH PRETHODNIH: Dečaci ubili DEVOJČICU, jedan DETALJ budi JEZU

Oni su uhapšeni nakon što je, prema poslednjim informacijama u utorak ujutru u 8.45 časova, radnik Centra za zaštitu dece i omladine Sveti Džozef otkrio je telo devojčice

Objavljeno: 09:49h

Nemačku je još jednom šokirao monstruozni zločin, brutalniji od svih prethodnih - dvojica dečaka uzrasta od 11 i jedan od 16 ubili su devojčicu iz dečijeg doma u Vunzidelu.

Kako saznaje Bild osumnjičeni dečaci se već sada nalaze u pritvoru.

Oni su uhapšeni nakon što je, prema poslednjim informacijama u utorak ujutru u 8.45 časova, radnik Centra za zaštitu dece i omladine Sveti Džozef otkrio je telo devojčice.

Nakon dolaska hitne pomoći konstatovano je da je smrt nastupila nekoliko sati ranije, a prema informacijama Bilda na telu su uočljivi i tragovi seksualnog nasilja.

Silovanje
foto: Profimedia

Policija, kako navodi, iz strateških razloga 24 časa nije obavestila javnost da je telo pronađeno, kako bi se olakšalo prikupljanje dokaza i zaštitila deca i omladina smeštena u domu.

Istražitelji sada rade na rešavanju slučaja, a biće ispitano i da li su deca zanemarena od strane vaspitača i ostalih koji su bili zaduženi za brigu o njima.

Ono što je posebno zabrinulo nemačku javnost jeste činjenica da se ovaj slučaj dogodio samo dve nedelje nakon brutalnog ubistva male Luize (12) od strane njenih vršnjakinja.

(Espreso/Bild)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.