KOMŠIJA VIDEO 2 DEVOJČICE U PELENAMA NA KIŠI KAKO VRIŠTE, PA POZVAO POLICIJU: U kući pronađen još VEĆI UŽAS (VIDEO)
Kuća užasa, Foto: Printscreen/Youtube/ 6abc Philadelphia

HOROR

KOMŠIJA VIDEO 2 DEVOJČICE U PELENAMA NA KIŠI KAKO VRIŠTE, PA POZVAO POLICIJU: U kući pronađen još VEĆI UŽAS (VIDEO)

Imaju pelene. Nemaju košulje. Nemaju pantalone. Nemaju cipele. Vrište. Pada kiša. Hladno je. Vrište za majkom, ocem - rekao je komšija

Objavljeno:

Roditelji šestogodišnjeg dečaka pronađenog zaključanog u kavezu za pse u kući u Filadelfiji uhapšeni su uz krivične prijave.

Mišel Kembel (30) i Pol Veber (31) optuženi su za ugrožavanje dobrobiti deteta i bezobzirno ugrožavanje osobe, potvrdila je policijska uprava Filadelfije za magazin "People". Određena im je kaucija.

Komšija para rekao je za lokalne medije da je pozvao policiju oko 13 časova u četvrtak nakon što je video dve devojčice, stare 4 i 5 godina, delimično obučene kako lutaju napolju po kiši u dvorištu kuće u kojoj je par živeo.

- Imaju pelene. Nemaju košulje. Nemaju pantalone. Nemaju cipele. Vrište. Pada kiša. Hladno je. Vrište za majkom, ocem - rekao je komšija.

Policija je saopštila da je stigla na lice mesta gde je zatekla dve devojčice koje plaču. Ušli su na imanje, gde su zatekli još jedno dete, šestogodišnjeg dečaka, zaključanog u kavezu za pse. Dečak je bio go, samo sa ćebetom i jastukom u kavezu.

Sve troje dece je obezbeđeno i prevezeno u bolnicu Sent Kristofer na procenu, saopštila je policija, dodajući da će deca biti stavljena pod staranje države.

- Ne znamo u potpunosti sve što se ovde dešava. Pred nama je duga istraga - rekao je predstavnik policije.

Starija žena i 40-godišnji muškarac, koje je policija identifikovala kao baku i rođaka dece, takođe su pronađeni u kući, a još dvoje dece je živelo u kući, ali su u to vreme bili u školi.

Bonus video:

01:46

ŠOK JE OGROMAN, DODIRIVALA IH JE OSOBA ISTOG POLA: Zlostavljanje dečaka tema o kojoj se i dalje malo priča (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.