Smrt teroriste Džihad Džona povod za masakr u Parizu? (VIDEO)

odgovor za napad

Smrt teroriste Džihad Džona povod za masakr u Parizu? (VIDEO)

Jedan od pripadnika terorističke grupe ISIS ubijen je u četvrtak u Raki
Objavljeno:

Stručnjaci za bezbednost navode da je napad dronom u kojem je poginuo Džihad Džon, mogao da bude povod za teroristički napad u Parizu. Muhamed Emvazi, poznatiji kao Džihad Džon bio je meta napada u četvrtak u Siriji. (UŽIVO) Francuska drhti od novih napada terorista, Pariz je u haosu! (FOTO) (VIDEO) Islamska država preuzela je juče odgovornost za napade u Parizu, u kojima je na 7 lokacija u gradu ubijeno 128 ljudi. Verski fanatici su na društvenim mrežama nakon napada naveli da je to bila omazda za ubistvo Emvazija. Je suis Parisien: Pariz je ustao i poslao najjaču poruku teroristima! (FOTO) Rafaelo Pantuči, direktor studija međunarodne bezbednosti za borbu protiv terorizma, iz istraživačkog centra RUSI, izjavio je da je ovaj napad planiram mnogo pre ubistva Džona.

mislili da je ovo savršen okidač. Oni su napali stadion gde je predsednik Francuske gledao fudbalsku utakmicu. Verovatno su znali da je on tamo meta bila Francuska jer je to jedan od njihovih najvećih "krstaških neprijatelja" na zapadu
Objavljuju rat celom svetu: Džihadisti najavljuju nove napade u Francuskoj! (VIDEO) vojnika ISIS-a stoji da su njihovi “vojnici kalifata” napali Pariz jer je to “glavni grad prostitucije i poroka”

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.