MERKELOVA PRIVUKLA SVU PAŽNJU NA SVEČANOM PRIJEMU KRALJA ČARLSA: Jedan DETALJ svima zapao za oko, ODUVAO SVE (FOTO)
Angela Merkel i Kralj Čarls III, Foto: EPA-EFE/ANDREAS RENTZ

svečani prijem

MERKELOVA PRIVUKLA SVU PAŽNJU NA SVEČANOM PRIJEMU KRALJA ČARLSA: Jedan DETALJ svima zapao za oko, ODUVAO SVE (FOTO)

Čarlsova supruga pojavila se u neobičnoj crnoj haljini sa metalik detaljima

Objavljeno:

Upriličen je sinoć u Berlinu svečani prijem u čast britanskog kralja Čarlsa III i kraljice supruge koji su juče doputovali u službenu posetu Nemačkoj, što je njihovo prvo službeno putovanje otkako je on proglašen za naslednika krune.

U kom znaku je protekao debi kraljice supruge Kamile na državnom prijemu u stranoj zemlji?

Čarlsova supruga pojavila se u neobičnoj crnoj haljini sa metalik detaljima. Model je osmislio brend Bruce Oldfield i prilično je neočekivan modni izbor. Upadljiv ali donekle i u duhu Kamilinog dosadašnjeg stila.

1 / 2 Foto: EPA-EFE/ANDREAS RENTZ

Nosila je tijaru koja potiče iz 1921. godine i ogrlicu iz kolekcije nakita koji je pripadao pokojnoj Elizabeti Drugoj, Veliki krst posebne klase Reda zasluge Savezne Republike Nemačke koji joj je uručio predsednik nemačke Frank Valter- Štajnmajer. Čarls III pojavio se u fraku i sa brojnim ordenima baš kao i predsednik Nemačke dok je prva dama ove zemlje Elke Bidenbender bila u elegantnoj dugačkoj haljini ljubičaste boje.

Među zvanicama se nalazila i bivša nemačka kancelarka Angela Merkel prepoznatljiva između ostalog, i po svom stilu odevanja od kojeg nije odstupala 16 godina dok je od 2005. do 2021. obavljala političku funkciju.

Angela Merkel
Angela Merkelfoto: EPA-EFE/ANDREAS RENTZ

Jednostavnost je uvek bio njen modni princip odnosno kombinacije jednostavnih sakoa i blejzera koje je najčešće nosila uz pantalone.

Angela Merkel
foto: EPA-EFE/ANDREAS RENTZ

Za sinoćnji prijem odabrala je košulju u nijansi zlatne boje, pismo-torbu sličnog kolorita, dugačku suknju i ravne, elegantne, ali i praktične cipele.

Upravo ovaj detalj i najviše dokazuje njenu modnu doslednost.

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.