Trudna Srpkinja preživela napad u Bataklanu! (FOTO)

hvala bogu, dobro su

Trudna Srpkinja preživela napad u Bataklanu! (FOTO)

Prema informacijama, desetoro Srba je bilo među taocima
Objavljeno: 17:09h

Dve državljanke Srbije bile su na mestima terorističkih napada u Parizu, od kojih je jedna bila u koncertnoj dvorani Bataklan, gde su teroristi držali taoce, rečeno je u Ambasadi Srbije u Parizu. Jedna od njih, koja je u drugom stanju, bila je do kraja dramatične večeri u dvorani Bataklan. (UŽIVO) Francuska drhti od novih napada terorista, Pariz je u haosu! (FOTO) (VIDEO) Iz Ambasade dodaju da su obe žene prošle nepovređeno, i da je gotovo izvesno da među poginulima i povređenima nema srpskih državljana i građana srpskog porekla.

Broj Ambasade Srbije u Francuskoj: + 33 1 40 72 24 24 Predstavnik srpske dijaspore u Francuskoj Milisav Aleksić rekao je, s druge strane, da je, prema informacijama kojima on raspolaže, među taocima u koncertnoj dvorani Bataklan bilo i desetoro Srba. #PrayForParis: Ovu fotku šeruju svi koji su uz Francuze! (FOTO) Ambasador Srbije u Francuskoj Rajko Ristić izjavio je ranije danas za N1 da su Ambasadu Srbije dosad kontaktirali uglavnom građani koji su na turističkom boravku i koji traže informacije kako da se vrate kući s obzirom na vanredno stanje.
Ristić podseća da su granice Francuske od jutros otvorene, uz pojačane mere bezbednosti, i da ne bi trebalo da bude problema prilikom putovanja. Ambasador Srbije kaže i da za sada nije evidentirana želja većeg broja ljudi da se vrati u Srbiji, te da će, ukoliko se takva potreba pokaže, njihov povratak iz Francuske biti organizovan . (Espreso.co.rs / Izvor: N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.