POKUŠAO DA POBEGNE IZ ZATVORA, PA SE PRERUŠIO U SVOJU ĆERKU: Odala ga JEDNA STVAR, a evo šta je planirao sa NJOM
Maskirao se u ćerku, Foto: Printscreen/Youtube/nside Edition

neuspeli pokušaj bekstva

POKUŠAO DA POBEGNE IZ ZATVORA, PA SE PRERUŠIO U SVOJU ĆERKU: Odala ga JEDNA STVAR, a evo šta je planirao sa NJOM

Da Silva, poznat kao "Šorti" je inače bio član jedne od najopasnijih narko bandi Brazila, a tri dana nakon ovog pokušaja bekstva nađen je obešen u ćeliji

Objavljeno:

Zatvorenik iz Brazila, Klauvino da Silva, ostaće upamćen po pokušaju bega iz zatvoratako što se maskirao u svoju ćerku tinejdžerku, a snimak "razotkrivanja" maske postao je viralan na Tik-toku.

Kažu da ga nije odala, iako loše odrađena i neuverljiva maska od lateksa, niti loša perika, već - nervoza. Plan je bio da njegova ćerka (19) koja je došla u posetu ostane u zatvoru, a on izađe kao ona, a ovaj pokušaj bekstva odigrao se 2019.

Da Silva, poznat kao "Šorti" je inače bio član jedne od najopasnijih narko bandi Brazila, a tri dana nakon ovog pokušaja bekstva nađen je obešen u ćeliji. Da Silvu su zaustavili zvaničnici u zatvoru Gericino u zapadnom delu Rio de Žaneira dok je pokušavao da izađe iz ustanove maskiran kao njegova ćerka.

Očigledno je planirao da ostavi ćerku na u zatvoru dok je bi on bio na slobodi, preneo je Asošiejted pres. Da Silva, za koga vlasti kažu da je bio deo "Crvene komande", moćne kriminalne grupe koja kontroliše trgovinu drogom u delovima Rio de Žaneira, služio je 73-godišnju kaznu zbog trgovine drogom.

Kako prenosi BBC, brazilski novinski sajt O Globo izvestio je da je da Silva nakon pokušaja bekstva prebačen u samicu. Njegova maska dospela je na naslovnice širom sveta nakon što je pokušao da pobegne iz zatvora noseći crnu periku, silikonsku masku, naočare i ružičastu majicu.

Bonus video:

02:03

ZATVOR NIJE JEDINO ŠTO VAS ČEKA AKO POBEGNETE SA MESTA NESREĆE! Okanović upozorio: Isplaćivaćete do kraja života nastalu štetu

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.