SKANDALČINA NEZAMISLIVIH RAZMERA: Čuvarke u zatvoru radile NEZAMISLIVE STVARI sa robijašima, SVE OTKRIVENO (FOTO)
Čuvarke koje su radile u zatvoru, Foto: Wales Police

ORGIJE IZA REŠETAKA

SKANDALČINA NEZAMISLIVIH RAZMERA: Čuvarke u zatvoru radile NEZAMISLIVE STVARI sa robijašima, SVE OTKRIVENO (FOTO)

Čuvarke ulazile zatvorenicima u ćelije, imale seksualne odnose sa njima, slale im fotografije na kojima su gole, švercovale gaćice u brushalterima... a sve je to otkriveno u zadnje dve godine

Objavljeno:

Zatvor "Wrexham", koji se nalazi u Severnom Velsu otvoren je 2017. godine, a najveći je u Velikoj Britaniji. Može primiti nešto više od dve hiljade zatvorenika. Ime je dobio po velškoj planini. Ipak, nije po tome najpoznatiji.

U njemu su čuvarke ulazile zatvorenicima u ćelije, imale seksualne odnose sa njima, slale im fotografije na kojima su gole, švercovale gaćice u brushalterima... a sve je to otkriveno u zadnje dve godine.

Od tada je 18 čuvarki i članica osoblja ili dobilo otkaz ili samo otišlo. Neke su se vratile u zatvor, ali ne kao čuvarke. Dženifer Gavan, Aiša Gan i Emili Vatson završile su tako što su dobile zatvorske kazne zbog afera s robijašima.

Čuvarke zatvora
Čuvarke zatvorafoto: Wales Police

Gavan je dobila osam meseci nakon što je iza rešetaka prokrijumčarila mobilni telefon za zatvorenika Aleksa Koksona (25). Slala je svoje fotografije i ušla sa njim u ljubavnu vezu 2020, a krivnju za nedolično ponašanje priznala je na sudu.

Dženifer Gavan
Dženifer Gavanfoto: Wales Police

Našli joj eksplicitne snimke s robijašem

Godinu pre Gan se zaljubila u zatvorenika Khuram Razakoma (29).

Pretragom njene spavaće sobe otkriveni su video snimci para kako se ljube i grle, kao i slike snimljene mobilnim telefonom u Razakomovoj ćeliji. Otkriveno je i kako je u grudnjaku prošvercovala tanga gaćice koje je dala robijašu.

Aiša Gan
Aiša Ganfoto: Wales Police

Ušla mu u ćeliju na Božić i zadovoljila ga

Koleginica policajka Emili Vatson osuđena je na godinu dana zatvora na istom sudu jer je na Božić ušla zatvoreniku u ćeliju i zadovoljila ga. U najmanje dva navrata je imala i seksualne odnose sa njim.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.