OVO JE UKRAJINKA KOJU JE DEČKO RUS SILOVAO, PA BACIO SA LITICE: Na telu UOČENE STRAŠNE STVARI, a evo šta ON TVRDI
Lesija Bikova, Foto: Printscreen/Instagram/lesya_bykovaa

UŽAS NA KIPRU

OVO JE UKRAJINKA KOJU JE DEČKO RUS SILOVAO, PA BACIO SA LITICE: Na telu UOČENE STRAŠNE STVARI, a evo šta ON TVRDI

Ovo je devojka koju je dečko Rus silovao, pa bacio sa litice: On tvrdi da je sama pala

Objavljeno:

Kiparska policija i dalje istražuje smrt ukrajinske državljanke Lesije Bikove (28), čije je telo sa brojnim povredama, pronađeno u noći između petka i subote na jednoj plaži u Pafosu.

Policiju je u subotu pre zoru pozvao njen dečko, poreklom Rus, koji je tvrdio da je njegova devojka pala sa 100 metara visoke litice, pokušavajući da napravi selfi. Rezlutati obdukcije, međutim, pokazuju da je devojka silovana, a povrede na vratu upućuju na to da ju je neko davio pre pada.

Odmah nakon što je završen uviđaj, policija je privela Lesijinog dečka, zbog sumnje da je on počinio svirepi zločin.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/lesya_bykovaa

Dok su vatrogasci izvlačili Lesijino telo, policija je uradila alko i test na narkotike mladiću koji ih je pozvao i ispostavilo se da je bio pod uticajem i alkohola i narkotika.

Tužilac je saopštio da brojne povrede na telu devojke govore da je vrlo verovatno u pitanju krivično delo, a ne slučajni pad sa litice.

"Uočene su brojne povrede koje govore da je došlo do seksualnog nasilja, ali i druge fizičke povrede, koje nisu mogle da nastanu kao posledica pada", saopštili su iz tužilaštva.

Policija istražuje i da li je silovanje i ubistvo počinjeno na litici, ili na nekoj drugoj lokaciji, a da je telo potom tu doneto i bačeno.

Podsetimo, Lesija se na Kipar doselila u januaru kako bi pobegla od rata i živela je sa majkom u Pafosu. Nekoliko dana pre ubistva njena majka je otputovala natrag za Ukrajinu kako bi završila neke poslove.

Mladića koji se sumnjiči za ubistvo Lesija je upoznala preko društvenih mreža i navodno su otpočeli emotivnu vezu pre nešto više od mesec dana.

Iz tužilaštva su naveli da je osumnjičeni 31-godišnji muškarac poreklom Rus, ali da ima grčki pasoš, te da duže vreme sa porodicom živi na Kipru.

Podsetimo, osumnjičeni je tokom saslušanja negirao da je ubio Lesiju i držao se priče da je pala sa litice pokušavajući da napravi selfi.

Prethodno je par viđen u jednom klubu.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.