SNIMLJENA STRAŠNA SCENA: Muškarac probao da KIDNAPUJE DETE, a nije ni slutio KO MU JE IZA LEĐA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/Kayovid

jeziv prizor

SNIMLJENA STRAŠNA SCENA: Muškarac probao da KIDNAPUJE DETE, a nije ni slutio KO MU JE IZA LEĐA! (VIDEO)

Bez previše priče je krenuo u napad

Objavljeno: 20:38h

Brajan Kemsli postao je neočekivani junak u Sjedinjenim Američkim Državama. On je sprečio otmicu deteta koristeći brazilsku dži džitsu.

Njegova mirna šetnja sa devojkom parkom Madison Skver u Njujorku iznenada se pretvorila u pravi haos. Ugledao je ženu kako vrišti dok je jedan muškarc pokušao da joj otme kolica sa detetom.

Odlučio je da reaguje. Nije mogao mirno da gleda šta se dešava i njegov instikt nije pogrešio jer je otmičar bio jako blizu da uzme bebu.

Bez previše priče je krenuo u napad. Koristeći stečeno znanje majstora brazilske dži džitse ubrzo je zaustavio otmičara i zadržao ga je do dolaska policije.

– Govorio je kako uopšte znam da je to njena beba i da je možda njegova – govori Brajan opisivajući način na koji je zaustavio otmičara.

– Prvo sam ga bacio u nokdaun, a zatim sam ga zgrabio. Držao sam ga tako čvrsto da se nije mogao pomaći. Nismo hteli samo tako da ga pustimo – rekao je Kemsli.

Godinama unazad Brajan je bio redovan na “BJJ” treninzima. Znao je da će mu kad-tad pomoći u određenim životnim situacijama.

– Poznavanje “BJJ” mi je omogućilo da odraslog čoveka u ovom slučaju kontrolišem kao bebu – rekao je Kemsli.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.