OSETILA "ŠAKU" NA GLAVI I POGLEDALA U NEBO: Skamenila se kad je videla STRAŠAN PRIZOR, a sve to zbog njene PUNĐE!
Frizura, Foto: Profimedia

jeziv slučaj

OSETILA "ŠAKU" NA GLAVI I POGLEDALA U NEBO: Skamenila se kad je videla STRAŠAN PRIZOR, a sve to zbog njene PUNĐE!

Žena je ispričala svoje jezivo iskustvo posle kog je ostala skamenjena

Objavljeno:

Heti Atkinson Smit (27) je ostala skamenjena posle incidenta na svojoj svakodnevnoj ruti za trening u Noriču.

Ona kaže da je trčala duž obale reke, blizu fudbalskog stadiona “Kerou Roud” u 6:10 ujutro kada je pomislila da je osetila „šaku“ na potiljku. Nije znala šta će ugledati kada se okrene, a to je, na njeno iznenađenje, bila ogromna ptica.

– Glava mi je bila spuštena, nosila sam slušalice i nisam baš mnogo obraćala pažnju. Onda sam osetila nešto na glavi kao ruka koja mi se spustila preko glave. “Pogledala sam gore i tamo je bila samo jedna ogromna ptica koja se očigledno obrušila. Mislim da je mislila da sam životinja i pokušala je da me pojede. Bilo je tako čudno! Bila je tako velika, to je bilo ono što je bilo strašno. Nikada nisam videla tako veliku pticu u divljini, samo u zoološkom vrtu! – ispričala je ona, piše Dejli Mejl.

Zoo vrt
Zoo vrtfoto: Filip Plavčić

Heti kaže da se uplašila da će ponovo pokušati da je dohvati, pa je krenula da beži. Pretpostavila je da je napad isprovocirala njena kosa skupljena u rep, koja je podsećala na rep neke životinje.

Nakon što je bolje pogledala žena je proguglala pticu.

– Bio sam siguran da je to ptica grabljivica jer je bila tako velika i imala je kukast kljun. Njeno perje je bilo dve različite nijanse braon boje, a imala je i ovo perje iznad očiju koje je nekako izbočeno – opisala je ona pticu za koju je kasnije saznala da je sova.

Sova
Sovafoto: Profimedia

Posebno joj je zapao za oči veliki raspon krila koji je bio poput njene visine. Na kraju je otkrila da je u pitanju evroazijska sova koja nije poreklom izVelike Britanije.

Tokom pretrage na Guglu Heti je otkrila nekoliko vesti o ogromnoj sovi u Noriču, koja je izgleda već duže vreme bila u tom gradu. Neki stanovnici su je često viđali, a navodno je nazvana Alfi.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.