OD OVOGA ĆE VAM SE ZGADITI ŽIVOT,ALI BUKVALNO: Kad vidite šta je ovaj PERVERZNJAK uradio NEĆE VAM BITI DOBRO! VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter/@amineriree

NEVERICA

OD OVOGA ĆE VAM SE ZGADITI ŽIVOT,ALI BUKVALNO: Kad vidite šta je ovaj PERVERZNJAK uradio NEĆE VAM BITI DOBRO! VIDEO

Štaviše, on je ostao odan svom zadovoljstvu i kada je ona lagano pritisnula gas, a sklonio se tek pošto je prešao tridesetak metara

Objavljeno: 10:57h

Društvenom mrežom Redit od ponedeljka kruži snimak koji je privukao ogromnu pažnju, a snimila ga je nesrećna Francuskinja. Nesrećna do te mere da je pre neki dan htela da na miru večera u svom autu, pa je naletela na perverznjaka koji je odlučio da joj očisti haubu – jezikom!

Polizao je lim sa puno entuzijazma, a nije se dao oterati ni nakon što je devojka pokušala da viče i prska tečnost za pranje stakla.

Štaviše, on je ostao odan svom zadovoljstvu i kada je ona lagano pritisnula gas, a sklonio se tek pošto je prešao tridesetak metara.

– Sudeći po akcentu, mesto radnje je sever Francuske. Uglavnom, tokom snimka devojka je rekla da je ovaj čovek stajao ispred njenog auta oko 45 minuta i onda počeo da liže – preveo je Francuz za korisnike Redita. i objasnio da je perverznjak ipak zamolio devojku da stane kako bi mogao da siđe.

Video je brzo prikupio preko hiljadu komentara, a većina je reagovala na isti način:

– Video sam stotine bizarnih video snimaka, ali ovo? Ovo me je uplašilo – napisao je jedan od korisnika ove izuzetno popularne društvene mreže

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.