KAMERA SNIMILA UŽASAVAJUĆI TRENUTAK: Plafon se OBRUŠIO na devojku, čudo je kako je ostala ŽIVA (VIDEO)
Metro, Foto: CNN / INSTAGRAM

JEZIVO

KAMERA SNIMILA UŽASAVAJUĆI TRENUTAK: Plafon se OBRUŠIO na devojku, čudo je kako je ostala ŽIVA (VIDEO)

Snimak sa nadzorne kamere u metrou u Bostonu snimio je trenutak kada se ploča plafona srušila i umalo pogodila ženu koja se u tom trenutku našla u metrou izvan Bostona

Objavljeno:

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi trenutak pada plafona u metro stanici u Americi, a u kojem je samo pukom srećom jedna žena izbegla teže povrede.

Snimak sa nadzorne kamere u metrou u Bostonu snimio je trenutak kada se ploča plafona srušila i umalo pogodila ženu koja se u tom trenutku našla u metrou izvan Bostona.

Naime, u snimku koji se pojavio, nakon što je veliki broj putnika krenuo ka stepenicama na stajalištu "Harvdard Skver", u jednom trenutku pored stepenica ploča plafona pala je ispred putnice koja se od straha ukočila, što joj je upravo pomoglo da izbegne veliku nesreću. Nakon pada ploče, na smiku se vidi veliki oblak prašine i razbijenih betonskih delova plafona.

Srećom u ovoj situaciji niko nije povređen, ali su putnici bili veoma zabrinuti zbog još jednog potencijalnog bezbednosnog problema. U strahu su i još uvek se ne osećaju dobro zbog činjenice da je rušenje plafonske ploče bilo toliko blizu putnika.

Direktor uprave za Transport u Bostonu Džef Gonevil kaže da njegovi inspektori veruju da je parče plafona palo nakon što su oslonci korodirali. Objasnio je da su delovi plafona dekorativni i vise sa stvarnog plafona.

- Ova ploča je bila u vlažnom stanju i pokazivala je znake korozije koja je najverovatnije bila uzrokovana tim mokrim stanjem u kojem je bio nekoliko godina - rekao je on i dodao da su paneli prvobitno postavljeni 1978. godine, ali da su prošli detaljnu inspekciju 2021. Ali je veoma teško pregledati područje zbog svoje pozicije.

Komentatori ispod ovog videa bili su zabrinuti.

- Ovo je zabrinjavajuće, ne smem da zamislim šta bi bilo da sam ja bila tu. - Najstrašnije u vezi ovoga je što niko nije stao da proveri d ali je devojka dobro ili da joj pruži podršku. - Ova devojka treba da igra lutriju, jer je definitivno srećnica - bili su neki od koemntara.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.