SUROVO UBIO BESKUĆNIKA NASRED ULICE USRED BELA DANA: Prišao muškarcu OPALIO, jadan čovek nije imao ŠANSU (VIDEO)
Pucnjava na ulici, Foto: TWEETER/COLLIN RUGG/SCREENSOT

JEZIVO

SUROVO UBIO BESKUĆNIKA NASRED ULICE USRED BELA DANA: Prišao muškarcu OPALIO, jadan čovek nije imao ŠANSU (VIDEO)

Muškarac iz Sent Luisa usred bela dana ubio je beskućnika koji je sedeo na ulici

Objavljeno:

Dešan Tomas (23) iz Sent Luisa usred bela dana ubio je beskućnika koji je sedeo na ulici. Video-snimak užasnog zločina objavljen je na društvenim mrežama.

Protiv osumnjičenog još uvek nije podignuta optužnica, a uhapšen je u ponedeljak. Kako se vidi na snimku, muškarac se neko vreme "mučio" na ulici da napuni pištolj. Za to vreme je stajao pored beskućnika. Žrtva je sedela na ivičnjaku. Nakon toga pucao je u beskućnika koji tek treba da bude identifikovan.

"O moj Bože. On ga je samo je*eno ubio”, čuje se da govori svedok ovog stravičnog ubistva, koji je ovo zabeležio na kameri. Pucnjava se dogodila u centru grada Sent Luisa u ponedeljak oko 10 sati, a Tomas je priveden u lokalnoj biblioteci nakon što je pobegao sa mesta događaja, saopštila je policija.

Nekoliko minuta pre nego što je ubijen beskućnik se na benzinskoj pumpi odbranio od osumnjičenog. Dešan ga je nakon toga jurio preko ulice pre nego što ga je upucao, piše Dejli mejl. "Tviter je uklonio ovaj video koji sam juče objavio, pa ću ga ponovo objaviti. Ne prikazuje ubistvo na kameri, pa prestanite da ga cenzurišete“, napisala je osoba koja je objavila video na Tviteru.

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.